Globe Gripz™

Venus

25% kedvezmény MINDEN termékekre + ajándék shaker 20.000Ft rendelés felett | Kuponkód: NYAR

Segítünk elérni céljait - 25% kedvezmény minden termékre! Használja a kuponkódot a kosárnál: NYAR
Soha sem késő változtatni! Egyszerűen rakja a termékeket a kosárba és használja a kuponkódot a 'kedvezménykód használata' mezőben.

Az akció 2016/07/26. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes.

Rendeljen most

11 090 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

A Venus Globe Gripz™ kisebb átmérőjű, mint az Earth Globe Gripz™, mivel 63mm átlósan, így ideális hölgyeknek, vagy bárkinek, akinek kisebb a keze. A Venus Globe Gripz™ egy ergonómikusan kialakított eszköz a jobb teher eloszlás érdekében és növelve a kényelmet.

Globe Gripz™ Venus egy kiváló minőségű elasztomer polimerből készül, amely biztosítja, hogy nem bomlik, kopik meg, lemosható és kimondottan a szabványos (1”) és olimpiai (2”) rudakhoz, kábel fogantyúkhoz és súlyzókhoz lett kialakítva.

Másodpercek alatt felrakható az eszközökre, kényelmesen használható bármilyen rúdhoz 25mm - 32mm átmérő között. Kiváló sport specifikus fogás erősítéshez is, mint a dobás vagy bowling fogás erősítésére is, illetve olyan küzdősportokhoz is mint az MMA.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 63mm átmérő
  • Kiváló minőségű elasztomer polimerből készült
  • Bármilyen rúdra, súlyzóra és kábeles eszközre felrakható

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Globe Gripz™

Kép kiválasztása

Globe Gripz™