Termékleírás

Mi a Myprotein Heavy Duty Súlyemelő öv?

A Myprotein Heavy Duty Súlyemelő öv egy tartós és erős öv, ami ideális rendkívül nehéz emelésekhez és edzésekhez. Az öv maximálisan támogatja a hátat és a törzset nehéz emelések során a megnövelt intra-abdominális nyomásnak köszönhetően amit az öv biztosít.*

A Myprotein Heavy Duty Súlyemelő öv előnyei

A Myprotein Heavy Duty Súlyemelő öv egy strapabíró, tartós bőrből készül, erős fém dupla csattal, hogy helyén rögzítse az övet. A formázott és párnázott bélés (10mm) biztosítja a kényelmes illeszkedést a alsóháti részen nehéz emelések során. Az egész öv nyereg varratokkal van ellátva, így egy nagyszerű minőségű és kiváló ár-érték arányú kiegészítő.*

Kinek megfelelő a Myprotein Heavy Duty Súlyemelő öv ?

A Myprotein Heavy Duty Súlyemelő öv alkalmas bárki számára, aki nagy ellenállás alapú edzéseket folytat, illetve azoknak akik sok alsó hátat és törzset is megterhelő gyakorlatokat végeznek.

Nyilatkozat: Általában tanácsos öv Használata az 1 ismétléses maxiumum 85%-a feletti súly esetén. Ne használjon övet ülő vagy fekvő gyakorlatoknál. Az öv méretének beállításához szüksége lesz egy laposfejű csavarhúzóra (nem tartozék). Ez az öv univerzális minden méretre.

*Ezeket az állításokat nem értékelte a Food and Drug hivatal. Ezek a termékek nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Kiemelt előnyök

  • Extra erős és tartós a maximális emelésekért
  • Dupla csatos rögzítés
  • Maximális hát és törzs támogatás az emelésekhez

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Myprotein Heavy Duty Súlyemelő öv

Kép kiválasztása

Myprotein Heavy Duty Súlyemelő öv