Myprotein Mini Shaker

A tökéletes oldódásért

790 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

A MP Blender Bottle a legfejlettebb sport kiegészítő shaker a jelenlegi piacon, ami segíti a lehető legegyenletesebb italok elkészítését, minimális erőfeszítéssel. És most még kényelmesebb és könnyebben használható ez az új fantasztikus Mini 400ml-es változat. Az új 400ml-es shaker még kevesebb helyet foglal a táskájában, ezzel létrehozva a legtökéletesebb shakert amit magával vihet.

Az egyedülálló drót labda úgy viselkedik, mint egy habverő vagy turmix, egyenletesen feloldva a por alapú kiegészítőket a kívánt folyadékban. Egyszerűen csak rázza a shakert és hagyja, hogy a keverőlabda tegye a dolgát!

A csavaros fedél biztosítja, hogy ne csöpögjön, míg a széles ivónyílás és a 'flip cap' kupak alkalmazása tökéletesíti a dizájnt, így értelmét veszti más nehézkesebb shakerekről beszélni. A Blender Bottle továbbá könnyen fogható 'easy grip' formájú és a 400ml kapacitás, a piac legergonomikusabb shakerévé teszi; funkcionális és stílusos!

Kiemelt előnyök

  • Ideális helyettesítője az elektromos turmixgépeknek
  • Tökéletesen zárható a 'csepegés mentes' keverés érdekében
  • Könnyen mosható tervezés

Ajánlott használat

TÁJÉKOZTATÓ: Ne használja ezt a terméket forró vagy meleg folyadékokkal. Forró vagy meleg folyadék zárt edénybe helyezése túlnyomást okoz és a kupak/tető váratlan kinyílásához vezethet. Mosogatás közben azt javasoljuk mindig tartsa levéve a kupakot/tetőt

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

5.00

5.0

(9 Vélemény)

Rendezés

Vélemény

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Íz:

5

Hatékonyság:

5

Good

27 June 2016 által

Shaker kicsiben

Összességében:

5

Nagyon jó ár-érték arányú shaker. A fém spirál pár másodperc alatt elvégzi a munkát.

10 June 2016 által

Shaker értékelés

Összességében:

5

Tökéletes, teljesen csomómentes oldódást lehet benne elérni. Remek választás volt.

5 May 2016 által

Mini Shaker

Összességében:

5

Hatékonyság:

5

Nem gondoltam volna, hogy Shaker között is van különbség.Ez messzemenően jobb mint ami nekem volt a műanyag rácsos.Sokkal jobban összekeveri a fehérjét mint a régim.A tisztíthatósága is nagyon jó.Kicsit elöblítem és már tiszta is.

25 April 2016 által

A legjobb shaker

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Íz:

5

Hatékonyság:

5

Az eddigi legjobb shakerem ez, és a nagyobb társa, sokkal jobban oldja a fehérjét, mint a többi shaker, és szerintem könnyebben is tisztítható

Goes Well With:

fehérjék

14 March 2016 által

Mini shaker

Összességében:

5

Tökéletes! Praktikus, kicsi, nem is kell nagyobb. Fémgolyó teljesen csomómentesre keveri a fehérjeport. Kicsit hangos, de nem para... szóval 5*!! Még beszerzek egy pink színüt is. :)

23 February 2016 által

mini shaker

Összességében:

5

Hatékonyság:

5

Tökéletes!!! Jól zár, kicsi, nem is kell nagyobb. A fém golyó teljesen jól oldja a fehérjeport. Kicsit hangos ugyan, de kit zavar?? :) Már bánom, hogy nem rendeltem utolsó rendeléssel egy csajos pink változatot is, de ami késik az nem múlik....

Goes Well With:

Impact Whey Protein

23 February 2016 által

Shaker

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Hatékonyság:

5

Kedvenc shaker-em lett,mással nem is vagyok hajlandó el menni edzeni annyira szeretem. A fém labda tökéletesen fel oldja mind a fehérjét mind a zabot. Csak ajanlani tudom.

Goes Well With:

imact whey protein , insant zab

11 January 2016 által

Kicsi, hatékony, de hangos

Összességében:

5

Oldhatóság:

4

Íz:

4

Hatékonyság:

4

Nagyjából mint a normál méretű shaker: a fém spirál-golyó jól kever, de elég hangos egy hagyományos rácshoz képest (ami ugyan úgy elvégzi a dolgát). Használni-mosni ugyan olyan könnyű. A palack jól zár, a kupak zsanéros megoldású, nem kell helyezgetni a lyukon, hogy rárakd (a képről én először azt hittem, valami műanyag zsinór tartja) Viszont ez - mérete miatt - sokkal praktikusabb. Nem csak hordozni (táskába), de otthon a polcon/mosogatóban/szárítón is kevesebb helyet kér. Mindenképp jobb választás az általában 7dl-s nagyokhoz képest!

Goes Well With:

folyadék+por

16 November 2015 által

Myprotein Mini Shaker

Kép kiválasztása

Myprotein Mini Shaker