Termékleírás

Ezek a legújabb szivárgásmentes shakerek a Buchsteiner-tól. Az új myprotein.co.uk "MixMaster" shakereket a világhírű Buchsteiner készíti számunkra Németországban. Ezek tényleg a tökéletes shakerek, kiváló áron!

A MixMaster shaker az, amire mindenkinek szüksége van a táplálék kiegészítők összekeveréséhez. Ezekben a shakerekben megvan a legújabb tervezésű hálós rács, ami segít, hogy könnyen elkészítsük a csomómentes italokat, valamint a csavaros fedél, ami biztonságosabbá teszi a keverést.

A shaker pohár 700ml-es, amin gravírozott milliliter osztás van. Továbbá az oldalán megtalálható a 2 színű logónk, illetve a sötétkék, csavaros fedélen továbbfejlesztett ivó nyílás található, ami megkönnyíti az ivást. Úgy érezzük, hogy egy ilyenre MINDENKINEK szüksége van, aki por alapú táplálék-kiegészítőket használ.

100% mosogatógép barát.

Kiemelt előnyök

  • Kiváló ergonomikus tervezés
  • Biztonságos fedél
  • Nagy kiöntő nyílás a könnyebb fogyasztás érdekében

Ajánlott használat

TÁJÉKOZTATÓ: Ne használja ezt a terméket forró vagy meleg folyadékokkal. Forró vagy meleg folyadék zárt edénybe helyezése túlnyomást okoz és a kupak/tető váratlan kinyílásához vezethet. Mosogatás közben azt javasoljuk mindig tartsa levéve a kupakot/tetőt

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

4.50

4.5

(6 Vélemény)

Rendezés

Shaker

Összességében:

4

Íz:

4

Hatékonyság:

4

Jól mixeli a porokat. Összerakásnál ügyelni kell a helyes kupak pozícióra és akkor nem folyik ki.

11 April 2016 által

Majd meglátjuk

Összességében:

3

Hatékonyság:

3

Ajándékba kaptam egy megrendelés mellé. Ezt használom naponta, de ahogy elnézem a kupak szára egybe van öntve a fedéllel, nem zsanéros, így nem sok jövőt jósolok neki. Majd meglátjuk meddig bírja. A proteint egyébként rendesen összetöri, csomómentes.

6 April 2016 által

Szuper jó shaker

Összességében:

5

Ez az első pattintós szájú shakerem és elég jól teljesít, szerencsére eddig nem ereszt. Eddig csak csavaros shakereim voltak és állandóan a kupakokat kellet keresgélnem de ez megoldotta ezt a problémámat.

Goes Well With:

bármilyen folyadék tárolására vagy poralapú táplálékkiegészítő elkészítésére.

11 March 2016 által

Shaker

Összességében:

5

Tetszik, hogy csavaros a teteje, így sosem esik le. További előnye, hogy nem foglal sok helyet. Tejesen meg vagyok vele elégedve.

1 March 2016 által

jo

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Íz:

5

Hatékonyság:

5

nem lehet elhagyni a kupakját, ezért jo.

Goes Well With:

kis stana

29 February 2016 által

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Íz:

5

Az eddig hasznàltakhoz képest nagyon jò.

24 February 2016 által

Myprotein MixMaster Shaker

Kép kiválasztása

Myprotein MixMaster Shaker