Myprotein Thermal Water Bottle

500ml-es szigetelt kulacs

Minden termékünk leárazva - akár 75% kedvezmény! + Ajándék limitált Myprotein shaker ha 30.000Ft felett rendel | Nem szükséges kedvezménykód használata

KIÁRUSÍTÁS akár 75% kedvezménnyel - több mint 1000 termék az akcióban!
+ Ajándék Ajándék limitált Myprotein shaker ha 30.000Ft felett rendel oldalunkon
Nem szükséges kedvezménykód használata, az árak már tartalmazzák a kedvezményeket.

A kiárusítás 2016/07/25. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes.

Rendeljen most

3 590 Ft

Nincs raktáron

Kiárusítva

Termékleírás

A Myprotein Thermal Water Bottle egy tökéletes palack arra, hogy ebben tartson a hideg vagy meleg üdítőit az edzés alatt.

A 500ml-es kapacitású üveg, egy rugalmas anyaggal van becsomagolva, az úgynevezett Nanogel®-el, ami tekinthető a legjobb és legkönnyebb szilárd szigetelőanyagnak a világon. Könnyű, összenyomható és teljesen BPA mentes. Ez a palack felülmúlhatatlan termikus teljesítményben.

Egy nemrégiben készült tanulmány kimutatta, hogy az edzés közbeni egy hideg italt (4°C) fogyasztása csökkenti a testhőmérséklet emelkedését, egy szobahőmérsékletű italhoz viszonyítva. A csökkentett testhőmérséklet jobb edzés figyelmet és teljesítményt okozhat.

Az Elite nevű, olasz cég gyártja, akik a vezető sport-palackgyártók a világon. A Myprotein Thermal Water Bottle ideális azoknak, akik szeretnék hidegen/melegen tartani a frissítőjüket az egész edzés alatt.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Hidegen vagy melegen tartja az üdítőket akár 4 óráig is
  • 500ml kapacitás
  • Ergonomikus design a könnyű használat érdekében
  • Puha gumi szívófej a gyors folyadékáramlásért

Ajánlott használat

Töltse a kívánt mennyiségű folyadékot az üvegbe. Csavarja rá a tetejét biztonságosan. Emelje fel a szívófejet és nyomja meg az üveg oldalát ivás közben. Csak 40°C alatti hőmérsékleten működő mosogatógépben használható.

Figyelem: Shakerjeink nem folyadékok szállítására lettek tervezve. Használja őket közvetlenül fogyasztás előtt, hogy összekeverjen porokat és folyadékokat egyenletes állagúra.

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Myprotein Thermal Water Bottle

Kép kiválasztása

Myprotein Thermal Water Bottle