Állóképességi Csomag

22 190 Ft

Nincs raktáron

Kiárusítva

Szintén figyelmébe ajánljuk...

Termékleírás

A Myprotein Állóképességi csomag olyan gondosan összeálított termékek armadája, amelyek segítenek növelni edzéskapacítását és teljesítményét minden állókpésességi sportban. Különleges csomagunk két fő terméket tartamaz, edzései során a kellő energiával látja el azáltal, hogy az optimális mennyiségű és típusú szénhidrátokat biztsosítják az Ön számára. Csökkentik a fáradságot és késleltetik a kimerülést.

Csomagunkban helyet kapott egy 1.5kg-s RE:CHARGE. Formulánkban megtaláható egy egyedülálló szénhidrát és elektrolit keverék, mely elősegíti a hidratációt edzés alatt és hozzájárul az állóképesség fenntartásához, hosszú időtartamú edzés alatt. Ezenkívül a prémium fehérje keverék hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és megtartásához. Adagonként 17g fehérjét, 55g szénhidrátot és 1000mg elektrolitot tartalmaz. Csomagunkban továbbá helyet kapott egy ENER:GEL’s amit használhatunk edzés és verseny előtt vagy közben. A hozzáadott elektrolitok segítenek az optimális hidratáltság fenntartásában azáltal, hogy a szervezet számára esszenciális ásványi sókat biztosítja. B vitamin tartalma támogatja az energiatermelési folyamatot. A Myprotein Endurance Sport Kulacs tökéletes helyet bíztosít a RE:CHARGE tárolásához és kényelmesen fogyaszhatod belőle a jól megérdemelt italod és visszatöltheted kiemrült izom glikogén raktáraid.

RE:CHARGE - Narancs

  • 1.5kg
  • Optimális szénhidrát, fehérje keverék
  • Fogyasszd rögtön edzés vagy verseny után, hogy regenerációs folyamataid minél elöbb beinduljanak

ENER:GEL - Citrom és lime

  • Szénhidrát és elektrolit keverék a tartós energiáért és jobb teljesítményért
  • Az állóképességet igénybe vevő mozgás előtt és/vagy alatt az ENER:GEL energiát biztosít, hogy növelhesd a teljesítmény anélkül, hogy elnehezülve éreznéd magad.

Myprotein Endurance Sport Kulacs

  • 800ml űrtartalom
  • ergonomikus forma , könnyű használhatóság

A FELTÜNTETETT ÍZEK, TERMÉKEK ÉS KISZERELÉSEK MEGVÁLTOZHATNAK A RAKTÁRKÉSZLET FÜGGVÉNYÉBEN, KÜLÖN FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL.

A csomag javasolt fogyasztói ára a egyes termékek árát összeadva kerül meghatározásra

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Úgy lett megalkotva, hogy kiegészítőket biztosítson az állóképesség fejlesztéséhez
  • Speciálisan megalkotva, hogy segítse a maximális energia biztosítását a mozgáshoz
  • Kiváló ár/érték arány

Ajánlott használat

Részletekért, kérjük nézze meg külön az egyes termékek adatlapját.

Összetevők

Részletekért, kérjük nézze meg külön az egyes termékek adatlapját.

Tápanyagértékek

Please see individual product pages for details.

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Állóképességi Csomag

Kép kiválasztása

Állóképességi Csomag