Bulk Up Csomag

30% kedvezmény minden termékre de óránként 1%-al csökken + akár ingyen szülinapi flapjack | Kuponkód: SZULINAP

30% kedvezmény minden termékünkre, de a kedvezmény óránként 1%-al csökken!
Használja a kedvezménykódot a kosárnál: SZULINAP

+Sőt ha 27.500Ft felett rendel ajándékba adunk két darab szülinapi Protein Flapjack-et!

Az akció 2016/05/26. 23:00-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Maximum kedvezmény rendelésenként 30.000Ft. Rendelésenként csak egy kedvezménykód használható.

Rendeljen most

30 590 Ft

Nincs raktáron

Kiárusítva

Termékleírás

A Bulk Up Csomag 6db terméket tartalmaz, amik kifejezetten úgy lettek kiválasztva, hogy segítsék az észrevehető méretbeli és erőnléti növekedést. Használják testépítők, erőatléták és azok, akik szeretnék növelni izmaik méretét. A Bulk Up Csomag egy verhetetlen ár-árták arányú csomag, ami támogatja a testét a megfelelő tápanyagokkal egy egész hónapig.

Minden egyes összetevő a csomagban önmagában is segíti a növekedést. De, amikor együtt használja őket, úgy gondoljuk, hogy az eredmény még nagyobb és jobb lehet. A Bulk Up Csomag tartalmaz: Kreatin Monohidrátot, hogy segítse az erő és teljesítmény növelést, MP Max® Total Gainer-t, mint egy fehérje/szénhidrát keveréket a növekedés és regeneráció segítésére, Milk Protein Smooth-ot, hogy segítsen az izmoknak regenerálódni alvás közben, Taurint, hogy több tápanyagot tudjunk bevinni az izmokba, ami segíti a regenerációt és a növekedést és végül Instant Zab-ot, hogy biztosítson egy kiváló minőségű, alacsony glikémiás indexű szénhidrátot, az edzései táplálására.

A Bulk Up Bundle ideális lehet, akár milyen szinten van. Használhatják tapasztalt sportolók, akiknek szükségük van 30 napnyi minőségi tápanyagokra, kimondottan a növekedéshez, vagy akik szeretnék áttörni a korlátaikat, és valami extra tápanyagra van szükségük az étrendjükhöz. Végül használhatják azok is, akik csak most kezdtek edzeni, de szeretnének egy tudatosan kialakított kiegészítő csomagot és tervet.

Azért, hogy lássa hogyan lehet beilleszteni a Bulk Up Bundle termékeit a mindennapokba, összeállítottunk egy napi, minta étrend-kiegészítő tervet:

Edzés előtti Shake
50 gramm Instant Zab
3g Taurin

Edzés

Edzés utáni Shake
100 gramm Total Gainer
5 gramm Kreatin Monohidrát
3 gramm Taurin

MP Max® Total Gainer (Banán, 2720g): egy magas kalória tartalmú, tápláló ital, ami segít az izomtömeg és méret növelésében.

Kreatin Monohidrát (250g): Bizonyítottan segíti fokozni a teljesítményt, erőt és növekedést. Kimutatták, hogy csökkenti az általános és a gyakorlatok közötti regenerációs időt.

Instant Zab (2.5kg): Egy kiváló alacsony glikémiás indexű szénhidrát, ami tökéletes kiegészítő az edzései táplálására.

Taurine (250g) Egy aminosav, ami sejttérfogat növelőként működik, így segít bevonzani a tápanyagokat az izmokba, segítve a regenerációt és a növekedést.

Milk Protein Smooth (Csokoládé 1kg) Lassú felszívódású fehérje, ideális lefekvés előtti használatra.

Myprotein Blender Bottle (600ml): A Myprotein Blender Bottle a legfejlettebb sport-kiegészítő shaker a piacon, segít összekeverni az táplálék-kiegészítőit, minimális erőfeszítéssel.

AZ ÍZEK ÉS A TERMÉK MÉRETEK VÁLTOZHATNAK ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL, A RAKTÁRKÉSZLETTŐL FÜGGŐEN.

Kiemelt előnyök

  • Kiváló ár-érték arány
  • Fedezi a napi kiegészítő szükségleteidet
  • Ideális azok számára, akik izomtömeget szeretnének növelni

Ajánlott használat

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Összetevők

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Tápanyagértékek

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Bulk Up Csomag

Kép kiválasztása

Bulk Up Csomag