Energia és Állóképesség Csomag - Csokoládé

42 190 Ft

Nincs raktáron

Kiárusítva

Termékleírás

Legyen szó hosszútáv futásról vagy biciklizésről, ez a csomag tartalmazza azokat a kulcs kiegészítőket, amire szüksége lehet. Legyen akármi a célja idén, ez a csomag jelenti az üzemanyagot a gépezetnek, amit testnek hívunk.

Energia & Állóképeség Csomag tartalmaz:

ENER:GEL, Narancs

TAz ENER:GEL egy különleges energia gél, tartalmaz elektrolitokat és B vitaminokat. Egy tasak ENER:GEL (60ml) 21 g szénhidrátot tartalmaz. A szénhidrátok és elektrolitok különleges összetétele az állóképességi szint fenntartását segítik a hosszú ideig tartó testmozgás közben. Ez a prémium minőségű gél a legfontosabb elektrolitokat tartalmazza, gondoskodik a szervezet megfelelő hidratálásáról. B vitamin tartalma támogatja az energiatermelési folyamatot. Az állóképességet igénybe vevő mozgás előtt és/vagy alatt az ENER:GEL energiát biztosít, hogy növelhesse a teljesítményét anélkül, hogy elnehezülve érezné magát.

TriCarb, Ízesítetlen, 800g

A TriCarb egy szénhidrát alapú ital, mely egyedülálló keveréke 3 különböző szénhidrátot tartalmaz; Maltodextrint, fruktózt és Palitinose. TriCarb továbbá tartalmaz 500mg elektrolitot. A Tri Carb ideális szénhidrát energiaital edzés előtt, alatt és után. A TriCarb ötvözi a szénhidrátok és elektrolitok kombinációját, amely hozzájárul, hogy fenntartsa az állóképességet a hosszú edzések alatt, és fokozza a víz felszívódását fizikai terhelés során.

RE:CHARGE, Narancs, 1.5kg

A RE:CHARGE a Myprotein kifejlesztett formulája, ami 17g fehérjét, 55g szénhidrátot és 1000mg elektrolitot tartalmaz. Emellett a RE:CHARGE 5g Kreatin Monohidrátot is tartalmaz, hozzáadott zsír nélkül. A RE:CHARGE-ban megtalálható egy egyedülálló szénhidrát és elektrolit keverék, mely elősegíti a hidratációt edzés alatt és hozzájárul az állóképesség fenntartásához, hosszú időtartamú edzés alatt. Ezenkívül a prémium fehérje keverék hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és megtartásához. A Myproteinnél hiszünk abban, hogy a terméket a különböző összetevői teszik ideális edzés utáni állóképességi formulává.

MyBar Oats and Whey, Csokoládé darabos

A MyBar Oats and Whey egy ízletes, tápanyaggal teli étkezés helyettesítő szelet, azoknak, akik szeretnék növelni a minőségi fehérje és szénhidrát bevitelüket. Minden 88g-os szeletben 22g fehérjét találunk, amit a Tej Fehérjéből (Milk Protein) és Tejsavó fehérjéből (Whey Protein) állítunk elő. A szénhidrát tartalom az alacsony glikémiás indexű zab keveréken alapul..

Glükozamin HCL és Kondroitin, 360 tabletta

A Glükozamin egy természetben előforduló tápanyag, a porc egyik fő alkotóeleme, a támasztószövet részeként elnyeli az érkező impulzusokat és tompítja az ízületeket, mikor mozgunk. Minden egyes tabletta 500mg Glükozamin-Hidroklorid-ot és 400mg Kondroitin-Szulfát-ot tartalmaz. A Glükozamin-Hidroklorid 40%-kal több Glükozamint biztosít, mint a sztenderd Glükozamin-Szulfát.

A termékek kinézete és mérete eltérhet a képen látottaktól a készletraktáraktól függően.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 5 fantasztikus termék
  • Kiváló ár/érték arány
  • Ideális állóképesség alapú teljesítmény támogatására

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Energia és Állóképesség Csomag - Csokoládé

Kép kiválasztása

Energia és Állóképesség Csomag - Csokoládé