Fit Start Csomag

5 Táplálék-kiegészítő

19 690 Ft

Nincs raktáron

Kiárusítva

Termékleírás

A Fit Start Bundle ideális lehet azoknak, akik most kezdik az edzést és szeretnének kipróbálni néhány táplálék-kiegészítőt, amik segítik elindítani a zsírégetést és növelni az izomtömeget. 6 alapvető kiegészítőt tartalmaz összesen, hogy bármilyen célt támogasson, mindezt hihetetlen jó ár-érték arányon!

Részletesebben, a csomag tartalmaz; 1kg bestseller tejsavó fehérjénket, az Impact Whey Protein-t. 90 tablettás Thermopure®-t, hogy fokozza az anyagcserét, és zsírt égessen. 6db x 90g ízletes karamellás Protein Muffin-t, hogy egy ízletes snack is legyen a csomagban, és megfékezze az édesszájúakat, segítse őket a cél elérésében. Egy 600ml-es Myprotein Shakert, hogy el tudja készíteni a fehérje shake. 1db Csokoládé darabos Oats and Whey szeletet, hogy biztosítsa a magasabb tápanyag szükségletét, akár edzés előtt, vagy után. És végül egy műanyag mérőkanalat, hogy segítsen pontosan kimérni a fehérjeport.

 • Impact Whey Protein - 1kg, Eper krém - Egy gazdag tejsavó fehérje koncentrátum forrás, ami segít az izmok javításában és regenerációjában.
 • Thermopure - 90 tabletta - Egy termogenikus keverék, tudományosan bizonyított, zsírégető összetevőkkel.
 • Protein Muffin - 6db x 90g ízletes karamellás íz – Egy ízletes, kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú snack, ami 19g fehérjét tartalmaz egy darab muffinban.
 • Myprotein Blender Bottle
  600ml – Egy egyedülálló shaker, ami segíti a táplálék-kiegészítők összekeverését, a lehető legkényelmesebb módon.
 • Oats and Whey Szelet - Csokoládé darabos – Egy ideális étkezést helyettesítő szelet, ami 22g fehérjét tartalmaz szeletenként
 • Nagy mérőkanál - 70ml-es – Elengedhetetlen a pontos adagok méréséhez.

AZ ÍZEK ÉS A TERMÉK MÉRETEK VÁLTOZHATNAK ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL, A RAKTÁRKÉSZLETTŐL FÜGGŐEN.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

 • Kiváló ár-érték arány
 • Tökéletes azoknak, akik most kezdik az edzést
 • Speciálisan a zsírégetés és izomnövelés beindításához tervezve

Ajánlott használat

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Összetevők

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Fit Start Csomag

Kép kiválasztása

Fit Start Csomag