Night Pack

Minden termékünk leárazva - akár 75% kedvezmény! + Ajándék limitált Myprotein shaker ha 30.000Ft felett rendel | Nem szükséges kedvezménykód használata

KIÁRUSÍTÁS akár 75% kedvezménnyel - több mint 1000 termék az akcióban!
+ Ajándék Ajándék limitált Myprotein shaker ha 30.000Ft felett rendel oldalunkon
Nem szükséges kedvezménykód használata, az árak már tartalmazzák a kedvezményeket.

A kiárusítás 2016/07/25. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes.

Rendeljen most

16 190 Ft

Nincs raktáron

Kiárusítva

Termékleírás

A Night Pack úgy lett kialakítva, hogy ellássa az összes szükséges termékkel, amik támogatják a jó éjszakai alvást, a regenerációt, miközben a szervezetet izomépítő (anabolikus) állapotban tartják. Kombináltuk a Milk Protein Smooth lassú felszívódású fehérjéjét a ZMA-val, ami egy szabadalmaztatott cink és magnézium formula, és az 5-HTP-vel, ami segít az alvás támogatásában, mindezt egy csomagban.

A Milk Protein Smooth (ízesítetlen, 1kg) egy tejfehérje koncentrátum, ami ultra-szűréses eljárással készül a sovány tejből. Ez a fejlett tejfehérje kiváló forrása a természetes kazeinnek és a tejsavó fehérjéknek, mivel ugyanolyan arányban tartalmazza ezeket, mint a tej (kazein 80% és tejsavó 20%).

Az 5-HTP ( 90 tabletta) (5-Hydroxy L-Tryptophan) egy természetben előforduló aminosav, ami egy előanyaga a neurotranszmitter serotonin-nak. A növelt serotoninszintről kimutatták, hogy segít javítani az alvást és csökkenteni az étvágyat.

A ZMA (90tabletta) egy szinergista kombinációja a cinknek és a magnéziumnak, hogy maximalizálja a felszívódást és segítse a regenerációt edzések után. A cink fontos szerepet játszik a sejtnövekedés szabályozásában, a szövetek helyreállításában, illetve az immunrendszer egészségének fenntartásában.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 3 termék lefekvés előtt
  • Javított regenerálódás
  • Jobb alvás

Ajánlott használat

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a ZMA-t és Milk Protein Smooth-ot érdemes min. 90 perc különbséggel fogyasztani, mivel tejtermék révén befolyásolhatja a ZMA hatását/felszívódását.

Összetevők

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Tápanyagértékek

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Night Pack

Kép kiválasztása

Night Pack