Nina Ross Fitness Bundle

22 590 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Nina Ross Fitness Csomag

Nina Ross IFBB Bikini PRO, UKBFF 2013 Bikini bajnok és UKBFF 2012 Body Fitness bajnok segítségével állítottuk össze ezt a csomagot. A csomagot úgy lett megalkotva, hogy segítsen feszesebbé tenni tested, csökkenteni testzsírját és elérni álmai fizikumát.

Remek kiegészítése lehet bármely edző diétájának, a csomag 4 alap terméket és egy Myprotein Shakert tartalmaz, hogy minden kelléke meg legyen álomalakja felé vezeteő útadon.

Nina Ross

"Személyesen dolgoztam azon, hogy a megfelelő termékek legyenek csomagoban. Azt gondolom, midnegyik alapvető fontosságú a kívánt alak eléréséhez. A helyes tápanyagok bevitele gyakran nem könnyű, ezért használom ezeket a termékeket. Segítenek a lehető legjobb formába kerülni. " - Nina Ross 2013 UKBFF Bikini Champion

Tartalmaz:

CLA 1000mg 60 lágy kapszula - Tanulmányok támasztják alá, hogy segít az új szövetek építésében és a zsír szövetek csökkentésében. Emelett jótékony hatással van az egészségünkre.

In:Fused 750g Trópusi -Egy különleges Amino Maintenance Formula formájában, amely egy keverékben egyesíti az instant elágazó láncú aminosavakat, glutamint, taurint, 14 fontos vitamint és ásványi anyagot.

Total Nutri Greens 330g Trópusi - Egy étel keverék, 22 szuper ételt tartalmaz és támogatja az immunrendszer optimális műkődését.

Vitamin D3 180 tabletta - Hozzájárul a normál csont és izom-, immunrendszerműködéshez és a normál kalcium szintekhez.

Myprotein Shaker 400ml - A Myprotein Shaker jelenleg a legfejletebb shaker a piacon. Minimális erőfeszítéssel csomómentesre keverheted benne összes fehérjeporod.

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Nina Ross Fitness Bundle

Kép kiválasztása

Nina Ross Fitness Bundle