Protein Pack

Minden termékünk leárazva - akár 75% kedvezmény! + Ajándék limitált Myprotein shaker ha 30.000Ft felett rendel | Nem szükséges kedvezménykód használata

KIÁRUSÍTÁS akár 75% kedvezménnyel - több mint 1000 termék az akcióban!
+ Ajándék Ajándék limitált Myprotein shaker ha 30.000Ft felett rendel oldalunkon
Nem szükséges kedvezménykód használata, az árak már tartalmazzák a kedvezményeket.

A kiárusítás 2016/07/25. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes.

Rendeljen most

21 490 Ft

Nincs raktáron

Kiárusítva

Termékleírás

A Protein Pack 3 egyedülálló fehérjeforrást tartalmaz, lehetővé téve, hogy meglegyenek a választási lehetőségek a megfelelő alkalomhoz. Tartalma: Impact Whey Deluxe, Milk Protein Smooth és Egg White Powder. Így össze tudja keverni a termékeket, vagy ki tudja választani a legmegfelelőbbet az adott napszakhoz.

Az Impact Whey Deluxe egy gyorsan felszívódó fehérjeforrás, így ideális edzés utánra, amikor az izmainak egy gyors fehérjeforrásra van szükségük a regenerációhoz. A Milk Protein Smooth egy lassú felszívódású fehérje, így kitűnő választás este, mivel biztosítja az izmai számára a szükséges tápanyagokat alvás közben. Az Egg White Powder egy közepes gyorsaságú fehérje, így ideális napközbeni használatra. Másik lehetőség, hogy kombinálja mind három port, hogy egy egyedi fehérje felszívódást biztosítson a testének.

Az Impact Whey Deluxe (ízesítetlen, 1kg) egy tudományosan megalkotott keverék, ami olyan prémium fehérjeforrásokat ötvöz, mint a tejsavó fehérje koncentrátum, tejsavó fehérje izolátum és hidrolizált tejsavó fehérje. Így egy gyors felszívódású fehérjét kap, kiváló aminosav profillal.

A Milk Protein Smooth (ízesítetlen, 1kg) egy tejfehérje koncentrátum, ultraszűrt sovány tejből készítve. Ez a fejlett tejfehérje kiváló természetes kazein és tejsavó fehérje forrás, mivel ugyanolyan arányban tartalmazza ezeket, mint a tej (kazein 80% és tejsavó 20%).

Az Egg White Powder (ízesítetlen, 1kg) egy porlasztva szárított tojásfehérje, amit közvetlenül a tojásfehérjéből készítenek és kiváló tápértékkel, aminosav profillal és 80% feletti fehérje tartalommal rendelkezik.

Miért nem rak hozzá egy kis ízesítést a finom FlavDrops termékeinkből? (http://www.myprotein.hu/sports-nutrition/flavdrops/10530471.html)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 3 x 80%-os fehérje termék
  • Fehérje egész napra
  • Készítse el saját maga

Ajánlott használat

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Összetevők

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Tápanyagértékek

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Protein Pack

Kép kiválasztása

Protein Pack