Termékleírás

Ha a világ, egyik fizikailag legmegterhelőbb sportját választotta, akkor egy Rögbi játékosnak rendelkeznie kell egyenlő mennyiségű gyorsasággal, erővel és teljesítménnyel.

A Rugby Pack 3 terméket tartalmaz, amik segítenek a rögbi játékosoknak, hogy meg tudjanak felelni az extrém követelményeknek, amit a saját testükkel szemben állítottak fel. tartalmaz egy Hurricane Evo ’minden az egyben’ regeneráló formulát, egy Tribulus Pro-t és egy Kreatin monohidrátot, hogy a csomag biztosítsa az elérhető maximumot teljesítményben.

A Hurricane Evo (Choc Mint, 1.8kg) egy prémium’ all-in-one’ sport-kiegészítő, aminek célja az erő- és méretnövekedés támogatása, miközben támogatja a regenerációt. Egy egyedülálló fehérje, szénhidrát, kreatin, aminosav és HMB formula, így ellátja az összes létfontosságú tápanyaggal, amire szüksége van a szervezetnek egy intenzív edzés után.

A Kreatin Monohidrátról (250g) bebizonyították, hogy javítja a teljesítményt, az erőt és fokozza a növekedést, miközben csökkenti a regenerációs időt rövid távon és hosszútávon is.

A Tribulus Pro (90 kapszula) növelheti a természetes növekedési vegyületek szintjét, hogy javítsa a regenerációt és segítse az izomtömeg növelést. A Tribulus Pro 95%-os Szaponin tartalommal rendelkezik egy 300mg-os kapszulában.

Kiemelt előnyök

  • 3 prémium termék Rögbi játékosoknak
  • Növeli az erőt és teljesítményt
  • Gyors regenerálódás

Ajánlott használat

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Összetevők

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Tápanyagértékek

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Rugby Pack

Kép kiválasztása

Rugby Pack