Sportteljesítmény Csomag - Mentolos Csokoládé

Minden termékünk leárazva - akár 75% kedvezmény + Ajándék rejtélyes ajándék ha 26.000Ft felett rendel | Nem szükséges kedvezménykód használata

Szülinapi leárazás! Minden termékünk akciós - akár 75% kedvezmény!

+ Ajándékba rejtélyes szülinapi ajándék ha 26.000Ft felett rendel

Az akció korlátozott ideig érvényes. Rendelésenként csak egy kedvezménykód használható.

Rendeljen most

42 890 Ft

Nincs raktáron

Kiárusítva

Termékleírás

Érje el idén kitűzött céljaitSportteljesítmény Csomagunkkal. Kifejezetten azoknak készült ez a csomag, akik maximalizálni akarják edzéseik hatékonyságát és teljesítményüket. 5 legnépszerűbb, remek ár/érték arányú termékünket tartalmazza, amelyek segítenek elérni 2015-re megálmodott céljait .

The Sportteljesítmény Csomag tartalmaz:

Beta Alanin, Ízesítetlen, 90 tabletta

A Béta Alanin egyike a 20 aminosavnak, amely szükséges fehérjeszintézisben. Az aminosavak a fehérjék építőkövei, ahol a Béta alanin egy nem esszenciális aminosav, és egyetlen természetesen előforduló béta-aminosav.

Omega 3, 250 kapszula

Az Omega 3 egy esszenciális zsírsav (EFA), olyan étrendben található meg melynek forrásai főként az olajos halak, mint a lazac, makréla vagy a szardínia. Az Omega 3 egy létfontosságú zsírsav, melyet a szervezetnem tud előállítani, ezért szükséges azt a megfelelő étrenddel pótolni. A létfontosságú zsírsavakat melyek gyakran megtalálhatók a halakban, az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav) alkotják, amelyek mind hosszú szénláncú zsírsavak. Kombinálva az EPA és a DHA hozzájárulnak a szív normál működéséhez. A DHA továbbá hozzájárul a normál agyműködéshez és a látáshoz is. Ezek a jótékony hatások 250mg EPA és DHA fogyasztásával elérhetők. Az Omega 3 lágyzselatin kapszulák 360mg EPA és 240mg DHA-t tartalmaznak 2 kapszulánként.

Exceed V2, Erdei gyümölcs, 600g

Az Exceed egy fejlett aminosav keverék, amely elágazó láncú aminosavakat (L leucin, L Isoleucine és L Valin), Beta Alanint, Citrullin Malátot és B5-vitamint tartalmaz, és ezáltal az Exceed az egyik legfejlettebb nem-stimuláns tartalmú erő, állóképesség és energia kiegészítő a piacon.

Recovery XS, Csokoládé Menta, 1.8kg

A Post Workout XS egyedülálló keveréke a fehérjének, szénhidrátoknak, C-vitaminnak, Kreatinnak és elektrolitoknak. Továbbá 4.5g aminosavat és 3g Creapure-t tartalmaz adagonként. A Post Workout XS több mint 24g fehérjét tartalmaz adagonként a Whey Protein Isolate-ból, amely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és karbantartásához. A hozzáadott C-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez,a normál pszichológiai funkciókhoz, megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, valamint csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget. A Post Workout XS 3g Kreatint tartalmaz adagonként, ami növeli a fizikai teljesítőképességet, főként az egymást követő rövid, nagy intenzitású edzésekkor.

Termék nevét megváltoztazzuk "Post Workout XS"-ra. A termék tápértéke nem változott.

MYPRE, Grape, 500g

A MYPRE számos teljesítmény javítást segítő összetevőt biztosít, csökkenti a fáradtságot és segíti a folyamatos összpontosítás az egész edzés alatt. Rengeteg olyan kulcsfontosságú összetevőt tartalmaz, melyek szinergikusan együttműködve növelik a teljesítményt.

Minden két adagolókanál biztosítja a következőket:

Kreatin (4g): A MYPRE 4 különböző kreatinforrás tartalmaz, melyek a: Kreatin HCl, Kreatin Etil Észter HCl, Kreatin Monohidrát és egy 99.9% tisztaságú Kreatin Monohidrát formulát, melyek növelik a fizikai teljesítményt rövid távú, magas intenzitású, ismétlődő mozgásformáknál. Koffein (400mg): A MYPRE egy levédett formulát tartalmaz, amit a koffein és a guarana kivonat (Paullinia Cupana) biztosít, így 400mg koffein van 2 adagolókanálban. A koffeinről kimutatták, hogy növeli az éberséget és a figyelmet. Aminosavak: A MYPRE 4g elágazó láncú aminosavakat (BCAA) tartalmaz 2:1:1 Leucin, IsoLeucin és Valin arányban. A MYPRE ezen felül az összes esszenciális aminosavat tartalmazza (EAA) így további 800mg Leucint tartalmaz adagonként. Vitaminok és ásványi anyagok: A MYPRE tartalmaz Pantoténsavat, Vitamin B6, B12-t, Niacint és Riboflavint, ami hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. A Pantoténsav és a Biotin továbbá hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A MYPRE továbbá egyenként 3g Béta Alanint, L-Citrulin Malátot, L-Arginint, D Aszparginsavat (DAA), és 1g Agmatin szulfátot és Betaint tartalmaz..

További információért látogassa meg a MYPRE honlapját .

A termékek kinézete és mérete eltérhet a képen látottaktól a készletraktáraktól függően.

Kreatin (4g): A MYPRE 4 különböző kreatinforrás tartalmaz, melyek a: Kreatin HCl, Kreatin Etil Észter HCl, Kreatin Monohidrát és egy 99.9% tisztaságú Kreatin Monohidrát formulát, melyek növelik a fizikai teljesítményt rövid távú, magas intenzitású, ismétlődő mozgásformáknál. Koffein (400mg): A MYPRE egy levédett formulát tartalmaz, amit a koffein és a guarana kivonat (Paullinia Cupana) biztosít, így 400mg koffein van 2 adagolókanálban. A koffeinről kimutatták, hogy növeli az éberséget és a figyelmet. Aminosavak: A MYPRE 4g elágazó láncú aminosavakat (BCAA) tartalmaz 2:1:1 Leucin, IsoLeucin és Valin arányban. A MYPRE ezen felül az összes esszenciális aminosavat tartalmazza (EAA) így további 800mg Leucint tartalmaz adagonként. Vitaminok és ásványi anyagok: A MYPRE tartalmaz Pantoténsavat, Vitamin B6, B12-t, Niacint és Riboflavint ami hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. A Pantoténsav és a Biotin továbbá hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A MYPRE továbbá egyenként 3g Béta Alanint, L-Citrulin Malátot, L-Arginint, D Aszparginsavat (DAA), és 1g Agmatin szulfátot és Betaint tartalmaz..

For further details on MYPRE please visit the individual product page.

A termékek kinézete és mérete eltérhet a képen látottaktól a készletraktáraktól függően.

Kiemelt előnyök

  • 5 fantasztikus termék
  • Kiváló ár/érték arány
  • Benne az új Myprotein edzés előtti termék - a MYPRE

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Sportteljesítmény Csomag - Mentolos Csokoládé

Kép kiválasztása

Sportteljesítmény Csomag - Mentolos Csokoládé