Termékleírás

A T-Booster Pack 3 prémium terméket tartalmaz, amik segítenek elérni az izomtömeg növelési céljait. tartalmazza a vezető formulánkat, a T-Matrix-ot, a D-aszparaginsavat (DAA) és a Kreatin Glükonát formulát. Ez a szinergista keverék segíti növeli a növekedési vegyület szinteket a testben, és biztosítja a robbanékony energiát.

A T-Matrix (ízesítetlen, 180 tabletta) az egyik legfejlettebb szövetépítő termék a piacon, ötvöz néhány legizgalmasabb elérhető összetevőt, így eljuttathat a következő szintre az edzéseidben, és egyedülálló növekedést biztosíthat.

A D Aspartic Acid (DAA) (250g) egy aminosav, ami elsősorban az agyalapi mirigyben, a hipotalamuszban és a herékben termelődik. Fontos szerepet játszik olyan vegyületek termelésében, amik összefüggésben vannak a libidóval és a szövetnövekedéssel.

A Kreatin Glükonát (250g) egy kreatin molekula a glükózzal egy kötésben. Így egy olyan formát biztosít, amiben a kreatin úgy szívódhat fel mint a glükóz, ami azt jelenti, hogy nagyobb kreatin mennyiség jut el valóban az izmokba, fokozva a hagyományos kreatin előnyeit.

Kiemelt előnyök

  • 3 prémium termék
  • Növeli a növekedési vegyületek szintjét
  • Növeli a kirobbanó energia raktárak

Ajánlott használat

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Összetevők

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Tápanyagértékek

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

T- Booster Pack

Kép kiválasztása

T- Booster Pack