T- Booster Pack

Minden termékünk leárazva - akár 75% kedvezmény! + Ajándék limitált Myprotein shaker ha 30.000Ft felett rendel | Nem szükséges kedvezménykód használata

KIÁRUSÍTÁS akár 75% kedvezménnyel - több mint 1000 termék az akcióban!
+ Ajándék Ajándék limitált Myprotein shaker ha 30.000Ft felett rendel oldalunkon
Nem szükséges kedvezménykód használata, az árak már tartalmazzák a kedvezményeket.

A kiárusítás 2016/07/25. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes.

Rendeljen most

25 190 Ft

Nincs raktáron

Kiárusítva

Termékleírás

A T-Booster Pack 3 prémium terméket tartalmaz, amik segítenek elérni az izomtömeg növelési céljait. tartalmazza a vezető formulánkat, a T-Matrix-ot, a D-aszparaginsavat (DAA) és a Kreatin Glükonát formulát. Ez a szinergista keverék segíti növeli a növekedési vegyület szinteket a testben, és biztosítja a robbanékony energiát.

A T-Matrix (ízesítetlen, 180 tabletta) az egyik legfejlettebb szövetépítő termék a piacon, ötvöz néhány legizgalmasabb elérhető összetevőt, így eljuttathat a következő szintre az edzéseidben, és egyedülálló növekedést biztosíthat.

A D Aspartic Acid (DAA) (250g) egy aminosav, ami elsősorban az agyalapi mirigyben, a hipotalamuszban és a herékben termelődik. Fontos szerepet játszik olyan vegyületek termelésében, amik összefüggésben vannak a libidóval és a szövetnövekedéssel.

A Kreatin Glükonát (250g) egy kreatin molekula a glükózzal egy kötésben. Így egy olyan formát biztosít, amiben a kreatin úgy szívódhat fel mint a glükóz, ami azt jelenti, hogy nagyobb kreatin mennyiség jut el valóban az izmokba, fokozva a hagyományos kreatin előnyeit.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 3 prémium termék
  • Növeli a növekedési vegyületek szintjét
  • Növeli a kirobbanó energia raktárak

Ajánlott használat

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Összetevők

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Tápanyagértékek

Kérjük, látogassa meg az egyes termékek adatlapját a részletekért.

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

T- Booster Pack

Kép kiválasztása

T- Booster Pack