• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Almasav

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

5 090 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

Mi az Almasav?

Az almasav (Almasav) szorosan kapcsolódik a C-vitaminhoz, illetve számos természetes élelmiszerben megtalálható, mint. pl. a zöld almában. Az almasav elég keserű és fanyar ízű, ezért is évek óta használják intenzív vagy csípős ízű édességek ízesítésére. Almasav egyike a fő gyümölcs savaknak, amit számos növény állít elő, de leginkább az alma.

Előnyei a Almasavnak

Az almasav a természetben előfordul kis mennyiségben különböző élelmiszerekben, ahhoz hogy kihasználjuk a maximális előnyeit szükséges kiegészíteni a táplálkozásunkat, így élvezhetjük a teljes hatását. A Almasav por 100% almasav.

Kik számára ajánlott a Almasav?

Az almasav különösen érdekes olyanok számára, akik állóképességi sportot űznek, mint a hosszútáv futás, kerékpározás. Étrend-kiegészítőként azt javasoljuk, fogyasszon 800mg-ot naponta, lehetőleg étkezéssel együtt.

Kiemelt előnyök

 • 100% Almasav Por
 • 800mg naponta
 • Természetesen előforduló a legtöbb gyümölcsben

Ajánlott használat

Rakjon az ön által kedvelt mennyiségű vizet vagy gyümölcslevet egy shakerünkbe. Majd adjon hozzá 800mg-ot, rázza össze és fogyassza. Használja naponta 1 alkalommal.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

Összetevők

Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: Almasav (100%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1/6 teáskanál (800 mg)

Adagok száma - 312 (250g)

Tápanyagértékek

 Adagonként
Malic Acid  800 mg

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Almasav

Kép kiválasztása

Almasav