• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Aminogen®

Levédett enzim formula

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

4 490 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Mi az Aminogen®?

Aminogen® egy szabadalmaztatott formula, egyedi kombinációja emésztési proteázoknak (enzimek) két gomba szálból kifejlesztve ami az; aspergillus niger és aspergillus oryzae.

Az Aminogen® előnyei

Az Aminogen® egy oldható por, amit hozzáadhat fehérjét tartalmazó edzés után kiegészítőihez (mint tejsavó, tojás vagy szója).

Kinek megfelelő a Aminogen® ?

Az Aminogen® ideális bárkinek, aki szeretné maximalizálni a regenerációját intenzív testmozgások után. Fogyasszon 200mg Aminogen®-t közvetlen edzés után valamilyen gyors felszívódású fehérje társaságában, mint a tejsavó fehérje (whey protein).

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

 • Szabadalmaztatott enzim formula
 • Ideális tejsavófehérjékhez
 • Könnyen oldódó por

Ajánlott használat

Rakjon 200-300ml vizet vagy gyümölcslevet egy shakerünkbe. Ezután adjon hozzá 200mg port, rázza össze és fogyassza. Alternatívaként kombinálhat 200mg port protein shake-jével.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök Használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék egy táplálék-kiegészítő, így nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös és gyermekektől elzárt helyen tárolandó.

Összetevők

Tejet, szóját, tojást, glutént és származékaikat feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: Aminogen® Szabadalmaztatott emésztőenzim keverék (Proteázs Aspergillus niger és Aspergillus oryzaeforrásból)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1 Small Scoop (200mg)

Adagok száma - 250 (50g)

Tápanyagértékek

 Adagonként
Aminogen®  200 mg

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Aminogen®

Kép kiválasztása

Aminogen®