• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Árpafű por

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

2 190 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

Mi az árpafű por?

Az árpafű az árpa levél része és magas vitamin, ásványi anyag, aminosav és enzim tartalmáról ismert. Tartalmazza az összes szükséges vitamint, ásványi anyagot és fehérjét, amire az emberi szervezetnek szüksége van, ezért fogyasztása különösen ajánlott.

Az árpafú por előnyei

Az árpafű por is nagy mennyiségben tartalmaz klorofill-t (25 mg adagonként). Az Árpafű is elismert magas szuperoxid dizmutáz (SOD) tartalmáról és 2g rostot tartalmaz adagonként.

Kinek érdemes árpafű port használni?

Az árpafű por ideális mindazok számára, akik növelni akarják a napi rost bevitelt úgy, hogy közben kulcsfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat is bevisznek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 2g rost adagonként
  • Magas Klorofill tartalommal (25mg) adagonként
  • Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz

Ajánlott használat

Rakjon 150-200ml mennyiségű vizet vagy gyümölcslevet egy shakerünkbe. (kevesebb folyadékkal sűrűbb lesz a turmix). Majd adjon hozzá 6g-ot, rázza össze és fogyassza. Használja naponta 1-3 alkalommal

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Összetevők

Allergénekért, beleértve a glutén tartalmú gabonákat, keresse a kiemelt összetevőket. Tej, szója, tojás és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: Organikus Árpafű por (100%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1 teáskanál (6g)

Adagok száma - 16 (100g)

Tápanyagértékek

 100g-banAdagonként*RI
Energia1600 kJ/383 kcal96 kJ/23 kcal1%
Zsír8.3 g0.5 g1%
 ebből telített0 g0 g0%
Szénhidrát58 g3.5 g1%
 ebből cukor0 g0 g0%
Rost33 g2 g 
Fehérje25 g1.5 g3%
0 g0 g0%

 

* Referencia bevitel egy átlag felnőttnek (8400 kJ/2000 kcal)

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az értékek maximum 10%-al eltérhetnek

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Árpafű por

Kép kiválasztása

Árpafű por