Termékleírás

Creapump® ready to shake (RTS) egy remek megoldás, hogy a kedvenc kreatin kiegészítőjét kényelmesen fogyaszthassa.

A Creapump® az ideális edzés-előtti formula mindenkinek, aki szeretné felturbózni az energiaszintjét, hogy igazán hatásos legyen az edzés. Prémium minőségű szénhidrát , kreatin és aminosavak keveréke segít, hogy hosszabb ideig és nagyobb intenzitással tudjon edzeni és végig energikusnak érezze magát.

A dextróz és Palatinose® szénhidrátok keveréke elősegítheti az aminosavak (citrulin és taurin) izmokba jutását. Az izmok nagyobbnak érződnek és látszódnak, a fizikai és szellemi teljesítmény pedig fokozódik.

A keverékhez Creapure® kreatin monohidrátot is adtunk, amely segítségével növekszik az izomerő, hogy edzés közben az utolsó néhány ismétlést is kibírja.

Kiemelt előnyök

  • Fokozza az energiaszintet edzés előtti
  • Fokozott "erezettség"
  • Elősegítheti az optimális teljesítményt
  • kényelmes és Könnyen használható RTS

Ajánlott használat

Rakjon vizet vagy gyümölcslevet az üvegbe, amíg kb. félig nincs, rázza össze alaposan és fogyassza. Javaslatunk napi 1 adag kb. 30 perccel edzés előtt.

Összetevők

Szénhidrát Keverék (dextróz, Palatinose™ [ Izomaltulóz]), Creapure® (Kreatin Monohidrát), Citrullin Malát, Arginin Alfa-Ketogluterát (AAKG), Ízesítés (csak ízesített változatnál), Taurin, Citromsav (Trópusi íz esetén), Édesítő (Szukralóz® [csak ízesített változatnál]), Színezék (Kurkuma [Trópusi íz esetén]).

Tápanyagértékek

Minden 30g-os adagban átlagosan:
Energia 82.0kcal
Fehérje 0.0g
Szénhidrátok 19.5g
Zsír 0.0g

Hatóanyagok 30g-os adagban:
Szénhidrát keverék 19.5g
Creapure® 5g
Malate Pump keverék (Arginine Malate & Citrulline Malate) 5g
Taurin 600mg

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Creapump (RTS)

Kép kiválasztása

Creapump (RTS)