• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

DMAE por

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

Minden termékünk leárazva - akár 75% kedvezmény + Ajándék rejtélyes ajándék ha 26.000Ft felett rendel | Nem szükséges kedvezménykód használata

Szülinapi leárazás! Minden termékünk akciós - akár 75% kedvezmény!

+ Ajándékba rejtélyes szülinapi ajándék ha 26.000Ft felett rendel

Az akció korlátozott ideig érvényes. Rendelésenként csak egy kedvezménykód használható.

Rendeljen most

Korábbi ár: 2 690 Ft

Most 1 880 Ft

Megtakarítás: 810 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

A DMAE-t természetes alapanyagokból állítják össze és kis mennyiségben megtalálható az olajos halakban, mint amilyen a szardínia. Két fő összetevője a 2-dimetilaminoetanol és a dimetil-etanol. Ezek a természetben is előforduló prekurzorai a kolin nevű vegyületnek, amely a neurotranszmitterek egyik fő összetevője és szükséges az idegek és az agy megfelelő működéséhez. Mivel egy kulcsfontosságú összetevőről van szó, a sportolók előszeretettel fogyasztják az állóképességet erősen igénybe vevő sportesemények előtt, mint amilyen a hosszútávfutás, football és kerékpározás, mivel segít hosszabb ideig fenntartani a koncentrációt.

Állóképességi sportot űző sportolóktól a különböző neurológiai rendellenességekben szenvedőkig, mint amilyen a hiperaktivitás-zavar (ADHD) és az Alzheimer, a DMAE hatásosnak bizonyult a klinikai vizsgálatok során.

Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a kolin nagyobb mennyiségben pozitívan hat a testre és az elmére egyaránt. A megnövekedett, hosszabb ideig tartó figyelem és az információk könnyebb felidézése mind a kolin magasabb koncentrációjához köthető. Az Egyesült Államokban a DMAE-t gyakran használják ADHD kezelésében, sok esetben nagyon eredményesen.

Az utóbbi pár évben az orvostudomány vizsgálja a DMAE hatását az Alzheimerre. Akárcsak az ADHD esetében, a DMAE által termelt kolin nagyobb mennyisében segít az Alzheimer legkellemetlenebb tüneteinek enyhítésében.

Újabban a DMAE-t több, más termékekben is alkalmazzák, például a ránctalanító kezelések során. Az idegekre gyakorolt jótékony hatása miatt sokan adagolják az arckrémekhez és pozitív hatásokról számolnak be, habár ezeket még nem támasztották alá klinikai kísérletekkel.

Kiemelt előnyök

 • Segíthet a kolin termelésben
 • Segíti a figyelmet és koncentrációt
 • Növelheti az edzés intenzitást

Ajánlott használat

Étrend-kiegészítőként, azt javasoljuk fogyasszon 185mg - 350mg-ot, 1 - 2 alkalommal naponta.

Rakjon 1 majdnem teli MP mini adagolókanál terméket (185mg) a kívánt mennyiségű vízbe vagy gyümölcslébe és fogyassza el egyből.

1 teli MP mini adagolókanálnyi termék (mini) súlya 230mg (0.23g).

Összetevők

Ez a termék 100% DMAE Bitartarát, semmi sincs hozzáadva, vagy elvéve belőle.

Tápanyagértékek

Adag mérete - 185 mg

Adagok száma - 540 (100g), 5405 (1kg)

Tápanyagértékek

 Adagonként
DMAE  185 mg

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

DMAE por

Kép kiválasztása

DMAE por