• Gluten Free

    Gluten Free

Esszenciális Aminosavak (EAA)

Essential amino acids - EAA

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

5 990 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

Mi az Esszenciális Aminosavak (EAA)?

Az aminosavak komplex vegyületek, amik a fehérjék építőkövei, amikre szükségünk van új szövetek létrehozásához és a meglévő sejtek javításához. Az esszenciális aminosavakat a test nem tudja előállítani, így ezeket táplálék útján kell fedeznünk.

 

Az Esszenciális Aminosavak előnyei

A fő esszenciális aminosavak amik szükségesek a szervezetszámára: L leucin, izoleucin L, L valin, az L lizin, az L fenilalanin, L treonin, L hisztidin, L metionin, L Triptofán. Ebben a termékben 5000mg Leucin van 15g-os adagokban, ami magasabb, mint a hagyományos fehérjesavó továbbá nem tartalmaz zsírt és szénhidrátot.

Kiknek ajánlott az Esszenciális Aminosavak?

Az Esszenciális Aminosavak azoknak ajánlott, akik egy olyan terméket keresnek mellyel növelni tudják az aminosavak bevitelét. Kis mennyiségben megtalálhatók a természetes ételekben, de nagyobb mennyiségben csak a táplálék kiegészítőkben.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Fehérjék építőkövei
  • Csak kiegészítésként étrendünkhöz kapcsolódóan
  • 5000mg of Leucin adagonként

Ajánlott használat

Rakjon az ön által kedvelt mennyiségű vizet vagy gyümölcslét egy shakerünkbe. Majd adjon hozzá 15g-ot, rázza össze és fogyassza azonnal. Használja naponta kétszer - egyszer edzés előtt, majd után.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

Összetevők

Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: Essential Amino Acid por Blend (L-Leucin (33%), L-Isoleucin (6%), L-Lizin (15%), L-Valin (15%), L-Fenilalanin (12%), L-Threonine (10%), L-Hisztidin (5%), L-Metionin (3%), L-Triptofán (1%))

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1/2 Scoop (15g)

Adagok száma - 16 (250g), 33 (500g), 66 (1kg)

Tápanyagértékek

 Adagonként
L Leucine  5 g
L Valine  2.2 g
L Lysine  2.2 g
L Phenylalanine   1.8 g
L Threonine   1.5 g
L Isoleucine  890 mg
L Histidine   710 mg
L Methionine   500 mg
L Tryptophan   200 mg

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

5.00

5.0

(1 Vélemény)

Rendezés

gyógyító táplálék

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Íz:

5

Hatékonyság:

5

Hatvanegy évesen sokszor tanácstalan az ember, hogy mitévő legyen az anyagcsere problémáival.Ha még is úgy dönt, hogy inkább változtat mint terápia - orvos járás.... akkor el kell jusson oda, hogy megismerkedik ezekkel a táplálékokkal, és rendszeres fogyasztásával egyszerűen rendbe jönnek az aminosavhiányból adódó élettani gondjai. Sok köszönet illeti az ismeretterjesztő leírásokat melyek segítenek eldönteni, hogy mire van szükségem. Segít a súlyproblémámban, az ödémámban, és az erőnlétemről nem is beszélve. Újra lendületet kapott az energiám, az életem minőségén is sokat javítottak ezek a készítmények. Nagyon megvagyok elégedve a kiszállítással, és a kiszereléssel, valamint a termékminőséggel. Mint fentebb említettem hatvanegy évesen meggyengült anyagcserém már nem tudja lebontani a minőségi összetevőkre a táplálékot, és sok esetben egyszerű aminosav hiány okoz sok tünetet amit ha pótolunk saját maga rendezi, mármint a szervezetünk. El kezdi helyreállítani az élettani folyamatokat. Nem éhezek, nem sanyargatom magam, és a mozgásigényem is napról - napra nő. A krónikus gyulladásaim is folyamatosan tűnnek el, és az okozott fájdalom sem igényel terápiás kezeléseket. Összefoglalva nem testépítés céljából fogyasztom ezeket a termékeket, de még is testépülés a gyógyulás is.

Ezekkel ajánlom:

kreatin, glutamin, DMAE,

9 April 2016 által

Esszenciális Aminosavak (EAA)

Kép kiválasztása

Esszenciális Aminosavak (EAA)