Termékleírás

Az Allergy UK szerint, több mint a lakosság 45%-a szenved valamilyen étel-allergiától, ami bár nem életveszélyes, de élet számos területén nagyon kellemetlen az egyén számára. Az étel-intolerancia tesztünk egy könnyen használható készlet. Célja, hogy egy személyes étel-intolerancia profilt állítson föl, így segítsen a meglévő táplálkozás átalakításában, hogy egészséges legyen és, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa.

A Lorisian 50 és Lorisian 75 étel intolerancia tesztek minden szükséges kelléket tartalmaznak. Ujjbegyből veszi az apró vérmintákat, amiket az előre fizetett csere borítékban kell visszaküldeni, a speciális IgG antitestes elemzéshez. Megérkezéstől számított 10 munkanapon belül postázzuk címére az eredményeket. A személyre szabott eredmény csomagban megtalálja az átfogó vizsgálati eredményeket és egy segítő könyvet, ami elmagyarázza hogyan kezelje az adott étel intoleranciát bizonyos ételek kiiktatásával az étrendből. Az étel intolerancia teszt felmér számos specifikus lgG antitestet, néhány leggyakoribb étel intolerancia csoportokból, mint a: gabonák, tejtermékek, hús, hal, zöldség, gyümölcs, dió, gyógynövény és fűszerek.

A Lorisian 50 teszt, 50 specifikus allergiát vizsgál, mint a Búza, glutén, tehéntej, dió, tojás és élesztő. Míg a Lorisian 75 teszt, további 25 allergiát vizsgál, mint a mogyoró, árpa, koriander, kömény és a komló. A teljes listát a lap alján találja meg.

Kiemelt előnyök

  • Teszt 50 vagy 75 gyakori allergiára
  • Kényelmes ujjbegy tüske, és otthoni vér teszt
  • Eredmények postai úton, 10 munkanapon belül

Ajánlott használat

Nézze meg az útmutatót a Lorisian Food Intolerance Test csomagolásán .

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Étel Intolerancia teszt

Kép kiválasztása

Étel Intolerancia teszt