Glükozamin HCL & Kondroitin

900mg

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

7 590 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Mi a Glükozamin HCL és Kondroitin?

A Glükozamin egy természetben előforduló tápanyag, a porc egyik fő alkotóeleme, a támasztószövet részeként elnyeli az érkező impulzusokat és tompítja az ízületeket mikor mozgunk.

Előnyei a Glükozamin HCL és Kondroitin-nak

Minden egyes tabletta 500mg Glükozamin-Hidroklorid-ot és 400mg Kondroitin-Szulfát-ot tartalmaz. A Glükozamin-Hidroklorid 40%-kal több Glükozamint biztosít, mint a sztenders Glükozamin-Szulfát.

Kik számára alkalmas a Glükozamin HCL és a Kondroitin?

A Glükozamin HCL és a Kondroitin különösen fontos azok számára, akik fizikailag aktívak és a rendszeres testmozgás része az életüknek, mivel ők hajlamosabbak a korai ízületi degenerációra az ismétlődő mozdulatok, mozgások miatt.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Ideális azoknak, akik részt vesznek rendszeres fizikai aktivitásban
  • 40%-kal több Glükozamin mint a Glükozamin-Szulfát-ban
  • Hozzáadott Kondroitin

Ajánlott használat

Fogyasszon 1 tablettát naponta. Étkezéssel együtt a legjobb a bevitel.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Összetevők

Glükozamin HCL, Kondroitin szulfát*, Tömegnövelő szer (Mikrokristályos cellulóz), Csomósodás gátlók (Magnézium Sztearát, Szilícium-dioxid), Fényezőanyag (Hidroxi-propil-metil Cellulóz, Glicerin, Karnauba viasz).

*madaraktól származó Kondroitin

Allergének:

Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1 Tabletta

Adagok száma - 120 (120 Tabletta)

Tápanyagértékek

      Adagonként
Glucosamine HCL     500 mg
Chondroitin Sulphate     400 mg

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

5.00

5.0

(1 Vélemény)

Rendezés

Glükozamin HCL & Kondroitin

Összességében:

5

Nem igazán vártam sokat a terméktől, mert eddig nem sok sikerrel alkalmaztam hasonlót. De pozitív csalódás ért:) Egy hét után már csökkent a térdemben a fájdalom, jobban bírja az igénybevételt! Köszönöm MYPROTEIN!

1 April 2016 által

Glükozamin HCL & Kondroitin

Kép kiválasztása

Glükozamin HCL & Kondroitin