Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

A Hard Gainer tudományosan kifejlesztett termék az erő és izomtömeg növelésére. Testépítők és erőatléták is előszeretettel használják ezt a proteinben és szénhidrátban gazdag formulát, amely tartalmazza a legfontosabb tápanyagokat az izmok fejlődéséhez és regenerációjához. A 2,4 kg-os kiszerelés egy hónapra elegendő adagot biztosít nagyszerű áron.

Kutatások kimutatták, hogy súlyzós edzés után egy úgynevezett "anabolikus kapu" állapot alakul ki, amikor a kimerült izmok szivacs módjára képesek felszívni a tápanyagot, és ekkor tudja a szervezeta legtöbb fehérjét és szénhidrátot felvenni.

Ahhoz, hogy a legjobban kihasználjuk ezt az időszakot az izomtömeg növeléshez, az edzés utáni italnak 2 fontos összetevőből kell állnia:

  • Fehérjéből a regenerálódáshoz és növekedéshez
  • Magas glikémiás indexű szénhidrátból (dextróz és maltodextrin), hogy segítse a fehérje felszívódását.

Ezen alapelvek alapján állítottuk össze a Hard Gainert. 80g tartalmaz 23,5g kiváló minőségű tejsavó izolátumot és tejfehérjét az izmok gyorsabb regenerációjához és 49g dextróz és maltodextrin keveréket, amely a fehérje felszívódását segíti.

A Hard Gainer kiváló választás étkezés helyettesítésére, a napi kalória szükséglet kielégítésére, illetve az edzés utáni "anabolikus kapu" fázisban fogyasztásával önmagában is nagyszerű eredményeket lehet elérni, mi azonban javasoljuk, hogy fogyassza együtt a kreatin monohidrát termékünkkel, mivel a kreatin is pozitív hatással van az izmok növekedésére. A felmérések szerint a Hard Gainerben található szénhidrát növeli a kreatin felszívódását.

A formula ízesítésével kapcsolatban kérjük tekintsd meg az ízesítő termékeinket.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 302 kalória per 80g-os adag
  • Segít a tömegnövelésben, hízásban
  • Kitűnő ár/érték arány

Ajánlott használat

Rakjon 250-300ml vizet vagy tejet egy shakerünkbe (minél kevesebb a folyadék, annál sűrűbb lesz a shake). Ezután adjon hozzá 2 MP nagy kanál (nagy) terméket (80g), rázza össze és fogyaszthatja. Használja 2-3x naponta vagy szükség szerint.

1 teli MP nagy adagolókanálnyi termék (nagy) súlya 37g.

Összetevők

Maltodextrin, Tej Fehérje Koncentrátum*, Impact Tejsavó Fehérje Izolátum*, Dextróz, Emulgeálószer (Szója lecitin). *Tejből

Tápanyagértékek

80g-ban:
Energia: 304kcal
Energia: 1272kj
Fehérje: 23.5g
Szénhidrát: 49g
Zsír: 1.2g

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Hard Gainer

Kép kiválasztása

Hard Gainer