• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Karbo-Lyn®

Cukormentes szénhidrát

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

8 890 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Mi a Karbo-Lyn®?

A Karbo-Lyn® egy szabadalmaztatott szénhidrátforrás, keményítő alapanyagokból nagyon egyedi tulajdonságokkal. Ez egy homopoliszaharid szénhidrát ami azt jelenti, hogy számos monoszaharid egyesülése glikozidos kötéssel. A Karbo-Lyn® nagyon gyorsan végighalad a gyomron és egy pumpaként, magával viszi a vizet és a tápanyagokat is.

A Karbo-Lyn® előnyei

A Karbo-Lyn® magas ozmolalitású és teljesen cukormentes. Hogy biztosítsa a gyors felszívódást a gyomorban a molekulatömeg egyedileg módosított, így sokkal gyorsabb a felszívódása mint a dextróz vagy maltodextrin szénhidrátoknak, a járulékos puffadás nélkül.

Kinek megfelelő a Karbo-Lyn® ?

Karbo-Lyn® ideális azoknak, akik egy szénhidrátforrást keresnek edzés vagy verseny előttre és utánra. Ezen felül megfelelő azoknak, akik egy nem cukor alapú szénhidrátot keresnek állóképességi sportokhoz vagy a regenerációhoz ellenállásos edzések után. A gyors felszívódás miatt azt javasoljuk használja a Karbo-Lyn®-t közvetlen edzés után.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: 50g Karbo-Lyn® akár edzés előtt, alatt vagy után. Ez azonban függ az egyéni céloktól és sport típusától.

Felhasználási javaslat

Szénhidrát töltés: Ha a Karbo-Lyn®-t szeretné használni szénhidrát feltöltésre azt javasoljuk fogyasszon 1 adagot (50g) magas szénhidráttartalmú táplálkozás részeként 2-3 óránként az esemény előtti nap.

Verseny előtt: Ajánlott fogyasztási mennyiség: 1 adag Karbo-Lyn® 2-3 órával verseny előtt az optimális eredmény érdekében.

Verseny után: Ajánlott fogyasztási mennyiség: 1 adag Karbo-Lyn® közvetlen (1 órán belül) verseny után. Ezután 2-3 órával még egy adag, magas szénhidrátos táplálkozás részeként.

Karbo-Lyn® egy bejegyzett védjegy, az All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation tulajdona. Minden jog fenntartva.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

 • Cukormentes szénhidrát
 • Ideális szénhidrátforrás edzés előtt és után
 • Szabadalmaztatott gyors felszívódású szénhidrát

Ajánlott használat

Rakjon 400-500ml vizet egy shakerünkbe. Ezután adjon hozzá 50g port, rázza össze és fogyassza. Alternatívaként egyszerűen rakjon 50g port más táplálék-kiegészítőibe.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök Használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék egy táplálék-kiegészítő, így nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös és gyermekektől elzárt helyen tárolandó.

Összetevők

Tejet, szóját, tojást, glutént és származékaikat feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: 100% Karbo-Lyn® (homopoliszaharid burgonya, rizs és kukorica alapanyagokból. 100% keményítő).

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1 Adagolókanál (30g)

Adagok száma - 20 (1kg)

Tápanyagértékek

  100g-ban Adagonként *RI
Energia 1700 kJ/400 kcal 510 kJ/120 kcal 6%
Zsír 0 g 0 g 0%
  ebből telített 0 g 0 g 0%
Szénhidrát 100 g 30 g 12%
  ebből cukor 0 g 0 g 0%
Fehérje 0 g 0 g 0%
<0.01 g <0.01 g 0%

 

* Referencia bevitel egy átlag felnőttnek (8400 kJ/2000 kcal)

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az értékek maximum 10%-al eltérhetnek

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Karbo-Lyn®

Kép kiválasztása

Karbo-Lyn®