L-Leucin 1000mg Tabletta

Esszenciális aminosav

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

5 390 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Mi a Leucin Tabletta?

A Leucin egy esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy az emberi szervezet nem képes saját magának előállítani, ezért a mindennapi táplálkozása során kell biztosítani a megfelelő bevitelt.

Leucin tabletta előnyei

Leucin egy elágazó láncú aminosav (BCAA). Nagyobb mennyiségben megtalálható állati eredetű ételekben, mint sovány húsokban és halakban.

Kinek ajánlott a Leucin tabletta?

Leucin tabletta ideális bárkinek, aki intenzív fizikai munkát vagy sportot végez. Használhatja edzés előtt vagy után is.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Esszenciális aminosav
  • A BCAA aminosavak egyike
  • 1 tabletta 1g Leucint tartalmaz

Ajánlott használat

Fogyasszon 2 Tablettát, 1-2 alkalommal naponta. Optimális eredmény érdekében használja 45 perccel edzés előtt és közvetlen edzés után. Egy adag elegendő a pihenőnapokon.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Közvetlen napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó. Nem megfelelő vegetáriánusoknak. Kisgyermekek számára nem elérhető helyen tárolandó.

Összetevők

L Leucin, Térfogatnövelő szerek (Mikrokristályos cellulóz), Csomósodás gátlók (Gyógyszerészeti talk, Magnézium-sztearát).

Allergének:

Tejet, szóját, tojást, glutént és származékaikat feldolgozó üzemben készült.

Tápanyagértékek

Adag mérete - 2 Tabletta

Adagok száma - 60 (120 Tabletta), 120 (240 Tabletta)

Tápanyagértékek

Adagonként
L Leucine2 g

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

L-Leucin 1000mg Tabletta

Kép kiválasztása

L-Leucin 1000mg Tabletta