• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

L Ornitin HCL

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

12 690 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

Mi az L Ornitin HCL?

Az L Ornithin HCl egy aminosav, amely létfontosságú a táplálkozásunkban és szükséges számos funkcióhoz a szervezetben. Mint például az agyalapi mirigy elő anyagaként működik. Az Ornitin Alfa-Ketoglutarát, rövidítve OKG, más néven Ornitin 2-Oxoglutarate vagy Ornitin Oxoglutarate (OGO), egy só amit két molekula fehérjét nem tartalmazó aminosav, L-Ornitin, és egy molekula a Krebs ciklus dikarbonsavból, Alfa-Ketoglutarát alkot.

Az L Ornitin HCL előnyei

Az L Ornithin egy természetben előforduló aminosav, ami megtalálható kis mennyiségben a különböző élelmiszerekben, mint, pl. hús és magvak. De ahhoz, hogy a legnagyobb hasznát élvezhessük, szükséges az L Ornithin kiegészítés, étrend-kiegészítő forrásokból.

Kiknek ajánlott az L Ornitin HCL?

Mindazok számára, akiknek hosszutávú tervei vannak a fizikai edzésben, annak szükséges egy jó táplálkozási egyensúly és terv. A testnek szüksége van a megfelelő típusú tápanyagokra a teljesítés és a megfelelő fejlődés érdekében, ezek a tápanyagok származhatnak ételekből vagy kiegészítőkből.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

 • Természetesen előforduló aminosav
 • 100% L Ornitin HCL
 • Egy lényeges része a diétának

Ajánlott használat

Rakjon az ön által kedvelt mennyiségű vizet vagy gyümölcslét egy shakerünkbe. Majd adjon hozzá 1g-ot, rázza össze és fogyassza. Használja naponta 1-3 alkalommal.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Összetevők

Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: L Ornitin HCL (100%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1/2 teáskanál (1g)

Adagok száma - 250 (250g), 500 (500g)

Tápanyagértékek

 Adagonként
L Ornithine HCL  1 g

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

5.00

5.0

(2 Vélemény)

Rendezés

Diétám mellé....

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Íz:

3

Most kezdtem szedni nem tudok még vélemény írni!

6 April 2016 által

Ha már növekedés,akkor Ornitin!

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Íz:

5

Hatékonyság:

5

Szuper termék, tiszta, hatékony! Aakg-val iszom edzés előtt,lefekvés előtt félórával az esti fehérje előtt. Kiegészítésnek rendeltem az Aakg-hoz,de biztos hogy legközelebb is együtt rendelem őket annyira hatékony!

Goes Well With:

Aakg, Whey isolate, Bcaa, Glutamin

14 December 2015 által

L Ornitin HCL

Kép kiválasztása

L Ornitin HCL