• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

L Theanine

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

Korábbi ár: 9 490 Ft

Most 7 120 Ft

Megtakarítás: 2 370 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

Mi az L Theanine?

L Theanine ami a természetben megtalálható a zöld teába.

Előnyei az L Theanine-nak/h3>

L Theanine egy a természetben megtalálható aminosavak közül származik, mely kismértékben megtalálható élelmiszerekben. A maximális előnyök kihasználásához azonban szükség van kiegészítésre, további forrásokhoz, hogy élvezhesse a hatásait az L Theanine-nak. Habár az L Theanine megtalálható zöldteában, mégsem tartalmaz koffeint . L Theanine por 100%-ban tartalmazza magát az aminosavat.

Kik számára ajánlott a Theanine?

Bárki számára, aki részt vesz hosszú tartó fizikai edzésen, azonban a megfelelő táplálkozási egyensúly feltétlenül szükséges. A testnek szüksége van a megfelelő típusú tápanyagokra a megfelelő fejlődéshez, ezek származása élelmiszerből és kiegészítőkből egyaránt számos célra szolgál. Étrend-kiegészítőként azt javasoljuk, fogyasszon naponta 1-2 alkalommal 200mg-ot.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

 • Természetes aminosav
 • 100% L Theanine
 • Naponta 200mg ajánlott

Ajánlott használat

Rakjon az ön által kedvelt mennyiségű vizet vagy gyümölcslét egy shakerünkbe. Majd adjon hozzá 200mg-ot, rázza össze és fogyassza. Használja naponta 1-2 alkalommal. Legjobb az éhgyomorra történő fogyasztás.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

Összetevők

Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: L Theanine (100%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 200 mg

Adagok száma - 500 (100g), 1000 (200g)

Tápanyagértékek

 Adagonként
L Theanine  200 mg

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

L Theanine

Kép kiválasztása

L Theanine