• Gluten Free

    Gluten Free

L Tirozin

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

50% kedvezmény amino és kapszulás termékekre + akár ajándék választható póló | Kuponkód: AMINOHU

Villámakció - 50% kedvezmény amino és kapszulás termékekre! Tegye a termékeket a kosárba és használja a kedvezménykódot: AMINOHU

Az akció 2016/06/29. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes! Rendelésenként maximum kedvezmény 30.000Ft.

Rendeljen most

4 690 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

Mi az az L Tirozin?

Az L-Tirozin egy nem-esszenciális aminosav, melynek igen fontos szerepe van a neurotranszmitterek, a dopamin és a norepinefrin előállításában. A Tirozin is egy előfutára a tiroxinnak, a trijódtironinnak és a melanin pigmentnek.

Előnye az L Tirozin-nak

L Tirozin egy a természetben előforduló aminosav amely kis mennyiségben megtalálható különböző élelmiszerekben. A maximális előnyök kihasználásához azonban szükség van a kiegészítésére további forrásokból, hogy érezze a teljes hatást. L Theanine por 100%-ban tartalmaz L-tirozint.

Kik számára ajánlott az L Tirozin?

Mindazok számára, aki részt vesz hosszan tartó fizikai edzésen, a megfelelő táplálkozási egyensúly elengedhetetlen. A testnek szüksége van a megfelelő típusú tápanyagokra a megfelelő fejlődé érdekében, többféle célra szükség van rájuk legyen szó táplálék kiegészítőkről vagy élelmiszerről. Étrend kiegészítőként azt javasoljuk, fogyasszon 0,5-1g-ot 1-2 alkalommal naponta.

Kiemelt előnyök

  • Természetes aminosav
  • 100% L Tyosine
  • Ajánlott napi adag 0.5-1g

Ajánlott használat

Rakjon az ön által kedvelt mennyiségű vizet vagy gyümölcslét egy shakerünkbe. Majd adjon hozzá 500mg-ot, rázza össze és fogyassza. Használja naponta 1-2 alkalommal. Kérjük, NE fogyasszon 2 adagnál többet naponta.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

Összetevők

Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: L Tirozin (100%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1/8 teáskanál (500 mg)

Adagok száma - 500 (250g), 1000 (500g)

Tápanyagértékek

  Adagonként
L Tyrosine     500 mg

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

L Tirozin

Kép kiválasztása

L Tirozin