• Gluten Free

    Gluten Free

Leucin peptid

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

7 590 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Mi a Leucin Peptid?

A Leucin Peptid termék 50% Leucin Peptideket tartalmaz, ami egy javított Leucin formát biztosít az izomnövekedéshez és regenerációhoz. A Leucin Peptid tejsavó fehérje izoltáumból készül, egy szabadalmaztatott enzim segítségével felbomlanak a hosszú aminosav láncok és gyorsabban felszívódó di- és tri-peptidekre hoznak létre.

A Leucin Peptid előnyei

A peptid forma gyorsabb felszívódást eredményez a nagykapacitású bélrendszeri szállíthatóságnak köszönhetően. így gyorsabban juthat el az izomzatba és magasabb izomfehérje szintézis reakciót segíthet.

Kinek ajánlott a Leucin Peptides?

A Leucin Peptid ideális bárki számára, aki intenzív edzéseket végez és optimalizálná az izom regenerációt.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Gyors Leucin felszívódás és hasznosítás
  • Di és Tri-Peptide formájú Leucin
  • 50% L-Leucin Peptid tartalom

Ajánlott használat

Rakjon tetszőleges mennyiségű vizet vagy gyümölcslevet egy shakerünkbe. Ezután adjon hozzá 2g, rázza össze és fogyassza. Használja kétszer naponta. Optimális eredmény érdekében használja 45 perccel edzései előtt és közvetlen edzés után.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök Használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék egy táplálék-kiegészítő, így nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös és gyermekektől elzárt helyen tárolandó.

Összetevők

 

Allergénekért keresse a kiemelt összetevőket.

. Tejet, tojást, glutént és származékaikat feldolgozó üzemben készült.

 

Erdei gyümölcs íz : Leucin Peptid por (Tej) (40%), Leucin por (40%), Étkezési sav (Citromsav), Ízesítés, Színezék (Cékla vörös, Antocianin), Édesítőszer (Szukralóz).

Trópusi vihar íz : Leucin Peptid por (Tej) (40%), Leucin por (40%), Étkezési sav (Citromsav), Ízesítés, Színezék (Karotinok), Édesítőszer (Szukralóz).

Ízesítetlen: Leucin Peptid por (Tej) (50%), Leucin por (50%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1/2 teáskanál (2g)

Adagok száma - 125 (250g), 250 (500g), 500 (1kg)

Tápanyagértékek

  Adagonként
L Leucine     1.46 g

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

5.00

5.0

(1 Vélemény)

Rendezés

Leucine peptid

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Íz:

5

Hatékonyság:

5

Kiváló termék, bcaa-ba keverve vagy fehérje turmixhoz hozzáadva meghálálja hatását testünk. Nem mellesleg gazdaságos. Ízesítetlen termék bármilyen kiegészítővel jól kombinálható. :)

Goes Well With:

Edzés előtti-utáni turmix, BCAA

5 October 2015 által

Leucin peptid

Kép kiválasztása

Leucin peptid