• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Málna Ketonok por

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

7 390 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

Mi a Málna Ketonok por?

A Málna Ketonok por egy természetes kiegészítő, amely 100%-ban málnakivonatot tartalmaz, amely a természetben számos egészséges gyümölcsben megtalálható, főként bogyókban mint málna,áfonya és a szeder.

A Málna Ketonok por előnyei?

Függetlenül attól, hogy 100%-ban málnakivonatot tartalmaz, a Málna Ketonok por kiegészítő rendkívül jól elkeverhető ezáltal más kiegészítőkhöz is hozzáadhatjuk. Ez azt jelenti, hogy alapvetően fogyaszthatjuk önmagában is tiszta vízzel, vagy más poralapú termékkel kombinálva.

Kiknek ajánlott Málna Ketonok por?

A Málna Ketonok por mindazok számára alkalmas, akik az egészséges életmódra törekszenek, beleértve a vegetáriánius és vegán életmódot folytatokat is. A Raspberry Extract mindenki által fogyasztható, akik szeretnének egy kiegyensúlyozott étrendet valamint javítani szeretnének a közérzetükön.

Hogyan fogyasszuk a Raspberry Extract-ot?

A Raspberry Extract por a nap bármelyik szakában fogyasztható, a legjobb eredményt akkor érhetjük el ha a port a kedvelt gyümölcslevünkhöz vagy fehérje shake-hez adjuk hozzá.

A termék nevét megváltoztattuk "Raspberry Extract"-ra. Felhívjuk figyelmét, hogy az összetevők valamint a tápértékek változatlanok maradtak, kizárólag a termék neve változott.

'A termék nevét megváltoztattuk "Raspberry Extract"-ra. Felhívjuk figyelmét, hogy az összetevők valamint a tápértékek változatlanok maradtak, kizárólag a termék neve változott.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

 • 100% málna kivonat
 • Könnyű összekeverni
 • Természetes gyümölcs kivonat

Ajánlott használat

Rakjon az ön által kedvelt mennyiségű vizet vagy gyümölcslét egy shakerünkbe. Majd adjon hozzá 100mg-ot, rázza össze és fogyassza. Használja naponta kétszer.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

Összetevők

Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: Málna kivonat por (100%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 100 mg

Adagok száma - 1000 (100g), 2000 (200g)

Tápanyagértékek

  Adagonként
Raspberry Extract     100 mg

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Málna Ketonok por

Kép kiválasztása

Málna Ketonok por