KÉSZLET EREJÉIG OUTLET! 70% kedvezmény listaárból

Multivitamin táplálékkiegészítők

18 eredmény

Fedezd fel multivitamin kiegészítőink rendkívül széles kínálatát, hogy kiválaszthasd a számodra leginkább megfelelőt! Termékeink között megtalálható számos különleges multivitamin nőknek és férfiaknak is, így bármire is van szükséged, itt garantáltan megtalálod a tökéletes táplálékkiegészítőt. Nem szabad megfeledkeznünk ezeknek a termékeknek a fontosságáról, hiszen a megfelelő multivitamin segít, hogy a testünk megkaphassa a szükséges vitaminokból és ásványi anyagokból az optimális mennyiséget. Ez különösen hasznos, sőt, elengedhetetlen lehet, ha a táplálkozásunk által nem tudunk eleget fogyasztani ezekből a tápanyagokból!
Rendezés alapja:

Products

Mi is pontosan a multivitamin?

A multivitaminok olyan komplex termékek, amelyek vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, emellett pedig sokszor más, bioaktív összetevőkkel is gazdagítják őket, ilyen például a zöld tea kivonat, vagy éppen a citromfű. Ezáltal a multivitamin termékek segítenek az optimális egészségi állapot fenntartásában, így rendkívül előnyös lehet, ha a fogyasztásukat beiktatjuk a mindennapi rutinunkba! Számos multivitamin C-vitamint is tartalmaz, ami fontos szerepet játszhat a fáradtság csökkentésében egy intenzívnek ígérkező edzés előtt, de a B1-vitamin (tiamin), vagy a mangán is elengedhetetlenek a szervezetünk számára: míg a tiamin a szívműködést támogatja, a mangán a csontok egészségének megőrzéséhez járulhat hozzá.

A multivitamin termékek legfontosabb előnyei

Támogatják a mikrotápanyag-bevitelt

Természetesen mindenképp érdemes arra törekedni, hogy elsősorban a táplálkozásunk által vigyünk be a szervezetünkbe a szükséges ásványi anyagok és vitaminok nagy részét. Egy kis kiegészítés azonban mindig jól jön, ebben pedig a multivitamin termékek hihetetlenül hasznos segítséget jelentenek!

Segíthetnek az energiaszint növelésében

A multivitamin termékeink segíthetnek, hogy könnyebben vedd a mindennapok akadályait, mint amilyen egy kemény edzés: a D-vitamin például támogatja az izmok megfelelő működését, így nagyban hozzájárulhat, hogy mindent bele tudj adni a következő edzésed során.

Kényelmes és praktikus megoldást jelentenek

A multivitamin kiegészítőink hihetetlenül kényelmes és praktikus módot biztosítanak arra, hogy növeld a vitamin- és ásványi anyag-beviteled, ezáltal segítsd a szervezeted, hogy a lehető leghatékonyabban működhessen. Csupán egy tablettát kell bevenned és máris számos tápanyag utánpótlásáról gondoskodtál!

Könnyen szállíthatóak

A multivitamin termékeinket bárhol, bármikor be tudod venni, nem kell aggódnod amiatt, hogy hogyan vidd őket magaddal - akár csak a munkahelyedről van szó, akár egy hosszabb utazásról, semmi fejtörést nem igényel majd ez a kérdés!

Kiváló ár-érték arányt képviselnek

Multivitaminjaink komplex termékek, amik többféle tápanyag utánpótlásában egyszerre segítenek, így rendkívül költséghatékony megoldást jelentenek, ha a lehető legjobban szeretnél gondoskodni a szervezeted zavartalan működéséről.

A Myprotein legjobb multivitamin kiegészítői

A multivitamin termékeink segítenek, hogy a lehető leghatékonyabban érhesd el a fitnesz céljaid - bármi is legyen az pontosan! Széles multivitamin kínálatunk lehetővé teszi, hogy kiválaszd, személyre szabottan a számodra melyik a leginkább megfelelő termék. Az már csak hab a tortán, hogy a multivitamin a legegyszerűbb, legpraktikusabb megoldás a mindennapokban: nem kell rengetegféle kapszulát észben tartanod és tárolnod, csupán egy-egy kapszuláról, vagy éppen gumicukor vitaminról van szó, amit bármikor, bárhol be tudsz venni, akár a legnagyobb rohanás kellős közepén is!

Daily Multivitamin - a legjobb multivitamin felnőtteknek a kimerítő hétköznapokra

A tökéletes multivitamin kiegészítőt keresed, ami segít, hogy átvészeld a néha végtelennek tűnő napokat? A Daily Multivitamin éppen ilyen:

  • A-vitamint, E-vitamint, D-vitamint és C-vitamint is tartalmaz
  • Formulája teljesen egyedülálló
  • C-vitamin tartalma révén segít, hogy kevésbé érezd magad fáradtnak, ezáltal az edzéseken is energikusabb lehess
  • Riboflavint is tartalmaz, ami a vörösvérsejtek képződéséhez is szükséges

A-Z Multivitamin - a legjobb multivitamin nőknek és férfiaknak, ha a legfőbb cél a jó közérzet és az egészség megőrzése

A-Z Multivitaminunk tökéletes megoldás, ha nem szeretnéd elhanyagolni az egészséged:

  • Mindössze napi egy kapszulát kell bevenned
  • 24 különböző vitamint és ásványi anyagot tartalmaz
  • A benne lévő vas segíti a vér megfelelő oxigénszintjének a fenntartását
  • Cinket is tartalmaz, ami támogatja az immunrendszer zökkenőmentes és hatékony működését

Cink & Magnézium kapszula - egyedi formula B6-vitaminnal megerősítve

A cinket szervezetünk nem képes előállítani, így mindenképpen a táplálkozásunkkal kell pótolnunk, a magnézium pedig szintén elengedhetetlen a testünk megfelelő működéséhez - termékünkkel egyszerű és praktikus módon turbózhatod fel a szervezeted készleteit ezekből az ásványi anyagokból!

  • 300 mg magnéziumot tartalmaz
  • 20 mg cinket biztosít a szervezeted számára
  • Kényelmes és gyors megoldás az ásványi anyagok bevitelére
  • A magnézium segíthet a fáradtság és kimerültség elleni harcban

Alpha Men - a legjobb multivitamin férfiaknak a kínálatunkban

Kifejezetten a férfiak számára fejlesztettük ki ezt a különleges formulát, ami a vitaminok és ásványi anyagok széles spektrumát tartalmazza, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd!

  • Olyan természetes összetevőkkel turbózza fel a szervezeted, mint a panax ginzeng vagy a tengeri moszat
  • Szeléntartalma révén az immunrendszert is fokozottan támogatja
  • A B5-vitamin a fáradtság leküzdésében is segíthet
  • Egyetlen kapszulát kell csak bevenned - igazi minden az egyben formula

Gyakori kérdések és válaszok

Mikor érdemes bevenni a multivitamint?

Az egyetlen alkalom, amikor ezt nem javasoljuk, a közvetlenül az edzést követő időszak, mert a C-vitamin megzavarhatja a regenerációs folyamatokat. Ettől eltekintve sokkal fontosabb maga a tény, hogy bevedd a multivitamint, mint az a kérdés, hogy ez mikor történik! Érdemes ehhez kapcsolódóan kialakítani egy olyan rutint, ami számodra kényelmes és minden nap tartható: ha a nap elején rögtön reggeli és multivitamin a menü, esélyt sem adsz arra, hogy esetleg később elfelejtsd, vagy valahogy kimaradjon!

A multivitamin készítmények segítségével el tudom érni a napi ajánlott ásványi anyag- és vitamin-bevitelt?

Természetesen a multivitamin termékek hatékony segítséget nyújthatnak ebben, ugyanakkor mindig érdemes arra törekedned, hogy elsősorban a táplálkozásoddal vidd be ezeket a tápanyagokat a szervezetedbe, a táplálékkiegészítők pedig valóban csak kiegészítésként szolgáljanak emellett.

Mi a multivitamin napi ajánlott adagja?

Mindenképpen olvasd el az adott multivitamin terméken szereplő ajánlást, ugyanis, ha az ajánlott mennyiségnél többet veszel be, az ártalmas lehet a szervezetedre nézve!

Melyik a legjobb multivitamin nőknek a Myprotein kínálatában?

Nem csak egy olyan multivitamin termékünk van, amit kifejezetten a hölgyek számára fejlesztettünk ki: érdemes végigböngészned a teljes női multivitamin termékpalettát, amit a női szervezet igényeinek megfelelően alakítottunk ki!