• Gluten Free

    Gluten Free

N Acetil L Tirozin - Tyrosine

Mentális Fókusz

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

6 890 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Az N acetil-L-tirozin (NALT) egy acetilált formája az ismert nem-esszenciális aminosavnak , az L-Tirozinnak. Az acetilált formának köszönhetően, úgy tartják, hogy a NALT gyorsabban felszívódó, és jobb biológiailag hasznosulással rendelkező forma, mint az L-Tirozin, így még hatékonyabb.

Az L-Tirozin egyike a 20 nem-esszenciális aminosavnak , amit a sejtek használnak a fehérjék szintetizálására. Úgy véljük, hogy a nem-esszenciális aminosavakat a test is képes előállítani.

Sportolói szempontból, az L-Tirozint gyakran használják mentális éberség és általános jó közérzet fokozására, mentális és fizikai kimerültség kitolására, különösen egy nehéz edzés alatt. Továbbá antioxidáns tulajdonságokkal is bír, segít megvédeni a sejtmembránt a szabad gyökök okozta kárral szemben.

Az L-Tirozin hiány különböző hatásokat okozhat, beleértve az izomvesztést, gyengeséget, alacsony fehérje szintet, hangulati zavarokat és májkárosodást.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Jobb biológiai hozzáférhetőség mint a L Tirozin
  • Segíthet javítani az összpontosítást és koncentrációt
  • Csökkentheti az edzéshez kapcsolódó stresszt és fáradtságot

Ajánlott használat

Rakjon 1 majdnem teli MP mini adagolókanál terméket (0.25g) a kívánt mennyiségű vízbe vagy gyümölcslébe és fogyassza el egyből. Naponta 1-2x használja. Kérjük NE lépje túl a napi 2 adagot.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

Összetevők

Tej, tojás, szója, glutén és származékaikat feldolgozó üzemben készül.

Ízesítetlen: N Acetil L Tirozin (100%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 300 mg

Adagok száma - 333 (100g), 833 (250g), 1666 (500g)

Tápanyagértékek

  Adagonként
N Acetyl L Tyrosine     300 mg

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

5.00

5.0

(1 Vélemény)

Rendezés

Koffein menten edzés előtti

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Íz:

4

Hatékonyság:

5

Koffeinmentes edzés előtim kimaradhatlan alkotóelme, az íze ecetes, de ízesített Bcaaval, glutaminnal fogyasztva nem lehet érezni az ízét. Amikor fáradtabb vagyok mindig megy egy adag edzés előtt. Réggebben tabláttás sima Tirozint használtam, de így pénztarcabarátabb.

Goes Well With:

Bcaa, glutamin, AAKG, Ornitin

17 December 2015 által

N Acetil L Tirozin - Tyrosine

Kép kiválasztása

N Acetil L Tirozin - Tyrosine