Omega 3 rágótabletta

Mandarin ízesítésu Omega 3 rágótabletta

Nincs raktáron

Termékleírás

Mi az Omega 3 rágótabletta?

Az Omega 3 rágótabletta egy összerágható halolaj kapszula, melynek fogyasztásával növelheti a napi EPA (eikozapentaénsav) és DHA (dokozahexaénsav) bevitelét. Ez a két zsírsav sokszor hiányosan szerepel rengeteg ember étrendjében, mivel kevés olajos halat fogyasztanak a táplálkozásuk során. Az Omega 3 rágótabletta ezen felül egy A, C, D3 és K vitamin kombinációt is tartalmaz.

Az Omega 3 rágótabletta előnyei

Az Omega 3 rágótabletta 23mg EPA és 105mg DHA zsírsavat biztosít, melyek hozzájárulnak a normál agyi funkciókhoz, a normál vérnyomás fenntartásához és a normál vér triglicerid szinthez. A vitamin keverék hozzájárul a normál immunrendszer és csontok fenntartáshoz.

Kinek megfelelő a Omega 3 rágótabletta ?

Az Omega 3 rágótabletta ideális bárkinek, aki kevés olajos halat fogyaszt táplálkozása során és egy kényelmes módszerrel szeretné növelni a napi omega 3 zsírsavak bevitelét, különösen az EPA és DHA szinteket. Ezek az omega 3 egy jó ízű alternatíva bárki számára, akinek problémát okoz az omega 3 kapszulák vagy folyadékok Használata.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Hozzájárul a normál szívműködéshez
  • Nagyszerű ízű és könnyen fogyasztható
  • Hozzáadott A, C, D3 és K Vitaminok

Ajánlott használat

Táplálék-kiegészítőként ajánlott fogyasztási mennyiség: 1 - 3 rágótabletta naponta.

Összetevők

Halolaj, Kapszulahéj (Glicerin, Zselatin, íz: Fekete ribizli, Cellulóz, Kukoricakeményítő, Színezék: Vas-oxid, Titánium Dioxid & Carmine Red, Édesítőszer: Szukralóz), Nem hidrogénezett Növényi olaj, ízesítés, Édesítőszerek (Mannitol & Szukralóz), Vitamin C (Aszkorbinsav), Közepes szénláncú trigliceridek (MCT), Kalcium-aszkorbát, Vitamin E (dl-alfa-tokoferil-acetát), Vitamin A Palmitinsav*, Vitamin D3*.

Tápanyagértékek

Per 1 Chewie:
EPA (eicosapentaenoic acid): 22.5mg
DHA (docosahexaenoic acid): 105mg
Total Omega 3: 150mg
Vitamin C: 30mg
Vitamin A: 0.2mg
Vitamin K: 27.5µg
Vitamin D: 2.5 µg

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Omega 3 rágótabletta

Kép kiválasztása

Omega 3 rágótabletta