PRE:PARE

Edzés előtti állóképességi Formula

Korábbi ár: 13 290 Ft

Most 9 300 Ft

Nincs raktáron

Termékleírás

Mi a PRE:PARE?

A PRE:PARE a Myprotein tápanyag-időzítési programjának része, egyedülálló formula, ami szénhidrátokat és ásványi anyagokat tartalmaz, segít rá/előkészülni a magas intenzitású edzésre. A PRE:PARE fehérje keveréket tartalmaz, ami tejsavó fehérje koncentrátumból, izolátumból, kazeinhidrolizátumból (PeptoPro®) áll és 5g közepes szénláncú zsírsavakat is tartalmaz (MCT’s) minden 50g-os adagban.

A PRE:PARE előnyei

A PRE:PARE 80mg koffeint, 26g maltodextrinből, palatinózból és fruktózból származó szénhidrátot tartalmaz, minden 50g-os adagban. Ezenkívül adagonként 13g fehérjét, mely hozzájárul a sovány izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.

Kinek megfelelő a PRE:PARE?

A PRE:PARE ideális azok számára, akik edzés vagy verseny előtt fehérje és szénhidrát forrást keresnek, koffein kiegészítésével. Azt ajánljuk, hogy az optimális hatás érdekében 1 adagot (50g) fogyasszon, 45-60 perccel edzés előtt.

Megváltoztatjuk ennek a terméknek a nevét Energy PrePare-re. Kérjük, vegye tudomásul, hogy ugyan azokat az összetevőket és tápanyagokat tartalmazza, csak a termék neve változott.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 80mg koffein adagonként
  • 13g fehérje adagonként
  • Maltodextrin,Palatinose&trade és fruktóz keveréke

Ajánlott használat

Rakjon 400-500ml vizet egy shakerünkbe (minél kevesebb a folyadék, annál sűrűbb lesz a shake). Ezután adjon hozzá 50g terméket, rázza össze és fogyaszthatja. Mi azt javasoljuk, fogyassza 30-60 perccel edzés előtt.

1 teli MP nagy adagolókanálnyi termék (nagy) súlya 34g.

Összetevők

PRE:PARE Szénhidrát Keverék (Isomaltulose [Palatinose™], Maltodextrin, Fruktóz), PRE:PARE Fehérje Keverék (Tejsavó Protein koncentrátum, Tejsavó Fehérje Izolátum, Kazein hidrolizátum [PeptoPro®]), MCT, Ízesítő, Citromsav, Koffein, Emulgeálószer (szójalecitin), Édesítő (Szukralóz®), Színezék (Antocianin).

Tápanyagértékek

Per 50g Serving:
Energy (kJ): 1052
Energy (kcal): 251
Protein (g): 13.6
Carbohydrate (g): 26.0
Fat (g): 4.1

Each 50g Serving also contains:
Medium Chain Trigylcerides (g): 5
Caffeine (mg): 80

Per 100g Serving:
Energy (kJ): 2104
Energy (kcal): 502
Protein (g): 27.2
Carbohydrate (g): 52
Fat (g): 8.2

Each 100g Serving also contains:
Medium Chain Trigylcerides (g): 10
Caffeine (mg): 160

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

PRE:PARE

Kép kiválasztása

PRE:PARE