Protein Tejeskávé (Minta) - Latte

Magas fehérjetartalmú forró ital valódi kávé tartalommal

Nincs raktáron

Termékleírás

Mi a Protein Tejeskávé?

Protein Tejeskávé egy nagyszerű ízű meleg ital, ami több mint 15g fehérjét tartalmaz egy egyedi Tejfehérje koncentrátum, PeptoPro® (Kazein Hidrolizátum) és Micelláris Kazein keverékéből. Minden adag 10% valós instant kávét is tartalmaz, ami biztosítja a természetes kávé ízt és a koffein (80mg) tartalmat.

Protein Tejeskávé előnyei

Protein Tejeskávé A Protein Mokka 15g fehérjét tartalmaz adagonként, ami hozzájárul az izomtömeg építéshez és fenntartáshoz. Minden adag kevesebb mint 0.5g zsírt tartalmaz így ideális fehérjeforrás reggel, vagy bármikor napközben a fehérjebevitel növelésére.

Kinek megfelelő a Protein Tejeskávé ?

Protein Tejeskávé ideális bárkinek, aki egy alternatív fehérjeforrást keres az izomtömeg építés és fenntartás támogatására. Azt javasoljuk használja a terméket bármikor a nap folyamán a fehérjebevitel növelésére, illetve reggelivel együtt, hogy ‘beindítsa’ a napját.

Klikkeljen a kép nagyításáért

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Finom meleg ital, igazi kávéval
  • Hozzájárul a száraz izomtömeg növekedéshez és karbantartáshoz
  • Minden adag több mint 15g fehérjét tartalmaz

Ajánlott használat

Rakjon egy púpos adagolókanál terméket (25g) 150-200ml vízbe vagy tejbe egy Myprotein shakerbe. Öntse az összekevert italt egy mikrózható bögrébe és melegítse 60-90 másodpercig, keverje össze és fogyaszthatja is.

Figyelem: A mikrohullámú sütőbeli melegítés után az ital forró lesz. A melegítési instrukciók egy 800W-os mikrohullámú sütőre vonatkoznak. Módosítsa szükség szerint az időtartamokat. Ne rakjon forró folyadékot a shakerbe.

Nyilatkozat: Minden adag Protein Tejeskávé 10% instant kávét tartalmaz, ami 80mg koffeint biztosít egy 25g-os adagban.

Összetevők

Tejeskávé: Fehérje keverék (tejfehérje koncentrátum*, micelláris kazein*, PeptoPro®* (Kazein hidrolizátum), Zsírszegény Milk por), Instant Kávé, Maláta kivonat, Ízesítés, Édesítőszer (Szukralóz). *Tejből.

Tápanyagértékek

PER 25g:
Energy (kJ/kcal): 339/80
Fat: 0.3g
of which saturates: 0.2g
Carbohydrates: 4.4g
of which sugars: 4.3g
Protein: 15.0g
Salt: 0.0g
Caffeine: 80mg

PER 100g:
Energy (kJ/kcal): 1356/320
Fat: 1.2g
of which saturates: 0.8g
Carbohydrates: 17.6g
of which sugars: 17.2g
Protein: 60.0g
Salt: 0.0g
Caffeine: 320mg

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Protein Tejeskávé (Minta) - Latte

Kép kiválasztása

Protein Tejeskávé (Minta) - Latte