Termékleírás

A Pulse V4 egy bevizsgált, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elvei alapján ellenőrzött termék, illetve az ISO 17025 akkreditáció a garancia arra, hogy a termék nem tartalmaz semmiféle tiltott összetevőt.

Mi a Pulse V4?

A Pulse® V4 a Myprotein egyik legerősebb edzés előtti (pre-workout) formulája, ami számos olyan összetevőt tartalmaz, melyek segítik az edzés előtti energiaszintek fellendítését.

A Pulse V4 előnyei:

Minden 17g-os adag Pulse® V4 9,2g egyedi, ‘Perform and Pump’ keveréket tartalmaz, kombinálva a Creapure®, AAKG, Béta Alanin és Citrulin Malát tulajdonságait. A Creapure növeli a fizikai teljesítményt rövid, magas intenzitású mozgásformák esetén.

Ezen felül minden adag Pulse® V4 tartalmaz egy ‘Focus and Energise Mátrixot,’ Tirozin, Taurin, Guarana és Koffein keverékéből.

Kinek megfelelő a Pulse V4?

A Pulse V4 bárkinek megfelelő, aki szeretné növelni edzés előtti teljesítményét és energiaszintjeit.

Figyelem: Nem ajánlott más koffein vagy kreatin tartalmú kiegészítőt egyidejűleg használni a Pulse® V4-el. A Pulse® V4 fogyasztása előtt kérjen tanácsot orvosától, ha nincs tisztában jelenlegi egészségügyi állapotáról, beleértve (de nem kizárólag) a magas vagy alacsony vérnyomás, szívritmuszavar, stroke, szív, máj vagy pajzsmirigy betegségek, szorongás, depresszió, görcsroham, pszichiátriai betegségek, cukorbetegség, súlyos vérszegénység, prosztata-megnagyobbodás miatti vizelési nehézség, vagy ha MAO-gátló vagy bármilyen egyéb gyógyszeres kezelés alatt áll. NE használja ha terhes, szoptat, hajlamos a kiszáradásra vagy érzékeny a testhőmérséklet változásra. Csökkentse, vagy szüntesse meg Használatát ha álmatlanságot, remegést, szédülést, idegességet, fejfájást vagy heves szívverést tapasztal. A Pulse® V4 fogyasztása csak egészséges, 18-50 év közötti felnőttek megfelelő. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól. A Pulse® V4 tárolására légmentesen záródó edényt vagy tasakot használjon.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Növekvő fókusz és mentális éberség
  • Kiváló izom 'erezettség'
  • Javított energiaszint és lendület

Ajánlott használat

Hogy kitapasztalja az egyéni Pulse® V4 toleranciáját, azt javasoljuk a termék Használatát kezdje a “Középhaladó felhasználóknak” szóló elvekkel. Miután megtapasztalta egyéni toleranciáját, ha szükséges használja tovább a “tapasztalt felhasználóknak” javasolt Használat szerint.

Ne fogyasszon egy adagnál többet 24órán belül, illetve csak edzésnapokon használja.

Középhaladó felhasználó: Rakjon 8.5 gramm (körülbelül 3 teli kicsi MP adagolókanál) port 100-150ml vízbe és fogyassza körülbelül 30 perccel edzése előtt az optimális eredmény érdekében.

Tapasztalt felhasználó: Rakjon 17 gramm (körülbelül 6 teli kicsi MP adagolókanál) to 200-300ml vízbe és fogyassza körülbelül 30 perccel edzése előtt az optimális eredmény érdekében.

1 x teli MP adagolókanál (kicsi) termék súlya:2.9g.

Összetevők

Kreatin monohidrát (Creapure®), Arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG), L tirozin, Dextróz, Béta alanin, Citrulin-malát, Citromsav, Színezékek (Cékla vörös [Erdei gyümölcs ízesítés esetén], Antocianin [Erdei gyümölcs ízesítés esetén], Karotin [Trópusi vihar ízesítés esetén]), Ízesítés, Taurin, Guarana kivonat, Koffein, Édesítőszer (Szukralóz®).

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1/2 Scoop (17g)

Adagok száma - 29 (500g)

Tápanyagértékek

  Adagonként
Creatine Monohydrate (Creapure®)     4 g
Arginine Alpha-Ketoglutarate     2.7 g
L Tyrosine     2.5 g
Beta Alanine     1.3 g
Taurine     800 mg
Citrulline Malate     400 mg
Caffeine     150 mg
Guarana Extract     73 mg

 

A tápanyagérték az Berry Blast Flavour verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

5.00

5.0

(1 Vélemény)

Rendezés

Egész jó

Összességében:

5

Oldhatóság:

4

Íz:

4

Hatékonyság:

4

Egész jó edzéselötti formula. Egy fárasztó nap után, kellő energiát ad, hogy lenyomjak egy kemény edzést Jjól oldodik, és az izével is meg vagyok elégedve (erdei gyümölcsös). Összeségében: csak ajánlani tudom, akinek a koffeinel agyonpumpált konkurensei nem jöttek be.

26 January 2016 által

Pulse V4 - Edzés előtti energizáló

Kép kiválasztása

Pulse V4 - Edzés előtti energizáló