Pure ENER:GY

Magas energia tartalmú gyümölcs és müzli szelet

Nincs raktáron

Termékleírás

A Pure ENER:GY egy jóízű, magas energiatartalmú, gyümölcsös müzli szelet, aminek célja, hogy támogassa edzéseit a megfelelő, prémium tápanyagokkal.

Több mint 25g szénhidrátot tartalmaz egy 60g-os szelet, és a Pure ENER:GY egyesíti a lassú és a gyors felszívódású szénhidrátokat, így segít ellátni a testét üzemanyaggal. A természetes és egészséges összetevők összessége, mint a gabonafélék, gyümölcsök, méz és kókuszolaj, egy kiváló, finom müzli szeletet biztosít.

Használhatja edzés előtt, vagy alatt szénhidrátforrásként, mivel a természetes összetevők segítik ellátni energiával, mivel növeli az izmok glikogén raktárait. A kókuszolaj használata pedig egy természetes bevitelét biztosítja az MCT-nek (közepes láncú trigliceridek), amikről kimutatták, hogy közvetlen, alternatív energiaforrásként felhasználhatók.

Miden szelet természetes ízt tartalmaz, hogy segítse az olyan táplálkozást, ami nem csak ízletes, hanem hasznos is és segít abban, hogy végig tudja csinálni az edzéseit.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Több mint 25g szénhidrát egy szeletben
  • Természetes energia, igazi gyümölcsökből
  • tartalmaz kókuszolajat

Ajánlott használat

Fogyassza mint egy tápláló snacket vagy, hogy növelje a napi szénhidrát bevitelét. Ideális edzés előtt, alatt, vagy bármikor napközben.

Összetevők

Zab, Invert szirup, Oligofruktóz, Puffasztott Rizs, Puffasztott Hajdina, Szárított Vörös áfonya (5%), datolya (5%), Szárított Meggy (5%), Méz, Nyers nádcukor, Árpa pehely, Zabkorpa, Kókusz olaj, Fekete Ribizli pehely, Lenmagok, Természetes Ízesítés.

Tápanyagértékek

Jellemző értékek 100g-ban
Energia (kJ): 1356
Energia (kcal): 322
Fehérje: 5.9g
Szénhidrát: 42.6g
ebből cukor: 26.7g
Zsír: 8.6g
ebből telített: 1.0g
Rost: 12.4g
Nátrium: 0.01g

Jellemző értékek 60g-os szeletben
Energia (kJ): 814
Energia (kcal):193
Fehérje: 3.5g
Szénhidrát: 25.6g
ebből cukor: 16.0g
Zsír: 5.2g
ebből telített: 0.6g
Rost: 7.4g
Nátrium: 0.01g

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Pure ENER:GY

Kép kiválasztása

Pure ENER:GY