• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Szőlőmag kivonat

95% OPC

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

3 790 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

Mi az a Szőlőmag kivonat?

A Szőlőmag kivonat a vörös szőlő magjaiból van kinyerve (és néha a héjából), valójában ugyanabból a szőlőből, mint amiből a bort készítik. A szőlőmag kivonat gazdag flavonoid oligomer proantocianidin forrás (OPC). Kimutatták, hogy 72 órán keresztül a szervezetben marad, továbbá 20x erősebb mint a C-vitamin, és 50x hatásosabb mint a E-Vitamin.

A Szőlőmag kivonat előnyei

A Szőlőmag kivonat kivonatunk szabványosított 95%-os oligomer proantocianidin tartalmú (OPC). Az OPC-t tartják az elmúlt évek egyik legfontosabb felfedezésnek a természetes termékek körében

Kiknek ajánlott a Szőlőmag kivonat?

A Szőlőmag kivonat mindenki számára ajánlott, akik valamilyen fizikai tevékenységet folytatnak és szeretnék növelni az antioxidáns bevitelt.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

 • Magas az oligomeric proanthocyanidin tartalma (OPC)
 • Szabványosított 95% OPC-re
 • 100% Szőlőmag Kivonat

Ajánlott használat

Rakjon az ön által kedvelt mennyiségű vizet vagy gyümölcslét egy shakerünkbe. Majd adjon hozzá 100mg-ot, rázza össze és fogyassza. Használja 1-2 alkalommal naponta

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Összetevők

Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: Szőlőmag kivonat (100%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 100 mg

Adagok száma - 1000 (100g), 2000 (200g)

Tápanyagértékek

  Adagonként
Grape Seed Extract     100 mg

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

5.00

5.0

(1 Vélemény)

Rendezés

Antioxidánsok királya?

Összességében:

5

Oldhatóság:

4

Íz:

5

Hatékonyság:

5

Olcsó, és hasznosnak tartják, ezért is választottam. Az egyik legerősebb antioxidánsnak tartják a kutatók, jó immunerősítő. C-vitaminnál 18-szor, E-vitaminnál 50-szer erősebb antioxidáns!!! Áthatol a vér-agy gáton, hatása az agyban is érvényesül. Hölgyeket is vonzhat, hiszen a bőrnek is jót tesz :) Nagyon porzik, ha nem vigyázunk, simán helyet kér magának a pulton. Oldódása nem tökéletes, az illata és az íze viszont nekem tetszik. Kesernyés, de nekem bejön. Szárazon meg se próbáld a szádba venni, még csak egy kicsit se :) Jó árát tekintve nálam alap termék, egy zacskó sokáig kitart.

Goes Well With:

N-acetil-l-cisztein, Multivitamin.

5 July 2015 által

Szőlőmag kivonat

Kép kiválasztása

Szőlőmag kivonat