• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Szukralóz

Édesítőszer - Sucralose

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

6 290 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Mi a Szukralóz?

A Szukralóz a legnépszerűbb, modern sport-kiegészítőknél használt édesítőszer. Édesítőszerként használható a legtöbb kiegészítőhöz, hogy fokozzuk az édes ízt.

A Szukralóz kb. 600x édesebb mint a szacharózt, kétszer olyan édes, mint a szacharin, és háromszor édesebb, mint az aszpartám.

A Szukralóz előnyei

A szukralóz egy nulla kalóriatartalmú édesítőszer, ami italhoz hozzáadva édesít. A szukralóz ezért egy alacsony kalóriatartalmú helyettesítője a cukornak.

Kinek megfelelő a Szukralóz?

A Szukralóz ajánlott azok számára, akik szeretnék az édes ízt növelni anélkül, hogy a kalóriabevitel is növekedne. A Szukralóz emellett más termékekkel együtt is fogyasztható a nap során, alternatívaként a teába, kávéba cukor helyett.

Kiemelt előnyök

 • Fokozza az édes ízt
 • Zéró kalória
 • 600x édesebb a cukornál
 • Ajánlott használat

  Adjon hozzá az ízesítetlen shakekhez, más italokhoz 50mg terméket, vagy használja sütéskor a cukor helyettesítésére. Állítsa az adagot a kívánt íz függvényében. Ne fogyasszon többet mint 8mg/tskg (testsúly kilógrammonként) naponta.

  Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

  Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

  Összetevők

  Tojás, szója, glutén, tej és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

  Ízesítetlen: Szukralóz (E955) por (100%)

  Tápanyagértékek

  Adag mérete - 50mg

  Adagok száma - 2000 (100g)

  Tápanyagértékek

   Adagonként
  Sucralose  50 mg

   

  A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

  Vásárlói vélemények

  Jelenleg nincsenek vélemények.

  Szukralóz

  Kép kiválasztása

  Szukralóz