Szuper Omega 3

Magasan koncentrált halolaj

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

Korábbi ár: 5 790 Ft

Most 4 920 Ft

Megtakarítás: 870 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Mi a Szuper Omega 3?

A Szuper Omega 3 egy erős halolaj, ami min. 760mg Omega 3-at tartalmaz minden 1000mg-os zselatin kapszulában, így az egyik legnagyobb koncentrációjú termék a piacon. A Szuper Omega 3 a PureMax™ eljárással készül, ami garantálja, hogy kiváló minőségű, tiszta és hatékony halolajat kapjon, megbízható forrásból. A PureMax™ egy egyedi Omega 3 tisztítási és koncentráló technológia, amit hosszú évek kutatási, fejlesztési és gyártási tapasztalatából fejlesztettek ki.

A Szuper Omega 3 előnyei

Minden egyes Szuper Omega 3 adag min. 530mg EPA-t és 90mg DHA-t tartalmaz. Az EPA (eikozapentaénsav) és DHA (dokozahexaénsav) mind hosszúláncú zsírsavak, amelyekről kimutatták, hogy hozzájárulnak a normális szívműködéshez. Napi 4 vagy több kapszula segít fenntartani a normális vérnyomást, és a vér normális triglicerid szintjét.

. A PureMax™ eljárás garantálja, hogy környezeti szennyezőktől megtisztított (mint például a nehézfémek, dioxinok, növényvédő szerek és a PCB-k, amelyek általában felhalmozódnak a táplálékláncon magasan elhelyezkedő halakban) halolajat kapsz, így garantáltan a hatóságok által (pl. Európai Bizottság és a Global Organization) előírt szint alatt vannak.

Kinek megfelelő a Szuper Omega 3?

Ez a termék azok számára ajánlott, akik kevés halat fogyasztanak étkezéseik során, és szeretnék megnövelni az Omega 3, kimondottan az EPA és DHA bevitelüket.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Nagy tisztaságú halolaj
  • 58% EPA és 10% DHA
  • PureMax™ tisztítási technológia

Ajánlott használat

Fogyasszon 1 gél kapszulát1 - 3 alkalommal naponta, étkezések közben.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva. Vegetáriánusok számára nem alkalmas.

Összetevők

Koncentrált & Tisztított Omega 3 Halolaj, Antioxidáns (Vitamin E), Lágykapszula (Zselatin, Glicerin).

Allergének:

Allergénekért keresse a kiemelt összetevőket. Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat feldolgozó üzemben készül.

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1 Gélkapszula

Adagok száma - 90 (90 Gélkapszula), 250 (250 Gélkapszula)

Tápanyagértékek

   Adagonként
Total Omega 3  760 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid)   530 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid)  90 mg
Other Omega 3 Fatty Acids  140 mg

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

5.00

5.0

(1 Vélemény)

Rendezés

Jo a termék nekem bevált

Összességében:

5

Oldhatóság:

5

Íz:

3

Jo a termék nekem bevált

3 February 2016 által

Szuper Omega 3

Kép kiválasztása

Szuper Omega 3