Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

A Total Milk & Whey egyesíti a Tejfehérje Koncentrátumot és a tejsavó fehérje Izolátumot, hogy egy napközbeni, vagy lefekvés előtti használatra ideális keveréket kapjunk.

A legjobb minőségű, hidegen feldolgozott, Tejfehérje és a Tejsavó izolátum keveréke egy ideális lassú és gyors felszívódású fehérje párosítás. A lassú felszívódású Tejfehérje biztosítja hosszú ideig az aminosavakat, hogy megakadályozzuk a szövetek lebontását, míg a gyors felszívódású tejsavó fehérje Izolátum Elősegítheti az izomnövekedés, mivel azonnal ellátja azokat aminosavakkal. Ennek a két kitűnő fehérjeforrásnak a keveréke, kiváló aminosav profilt biztosít, illetve segíti mind a regenerációt és a növekedést.

A több mint 86g/100g-os fehérjetartalommal, a Total Milk & Whey magas fehérjetartalmú de nagyon alacsony szénhidrát és zsírtartalommal rendelkezik. A termékben a tejfehérje és a tejsavó fehérje izolátum aránya szabványosítva 60:40, így pontosan tudja, hogy milyen fehérjeforrásból mennyit vittél be adagonként. Mindkét fehérjeforrás jó ízű és könnyen oldódik, így a Total Milk & Whey egy kellemes, kiváló értékű és tápláló étrend-kiegészítő termék.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 60:40 arányban Tejfehérje és tejsavó fehérje Izolátum keverék
  • Nagyszerű ízek és jó oldódást
  • Hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és karbantartásához

Ajánlott használat

Rakjon 300ml vizet vagy tejet egy shakerünkbe (minél kevesebb a folyadék, annál sűrűbb lesz a shake). Ezután adjon hozzá 1 MP nagy kanál (nagy) terméket (30g), rázza össze és fogyaszthatja. Használja 2-3x naponta vagy szükség szerint. fogyasszon reggel, étkezések között, lefekvés előtt vagy bármikor, amikor szeretné növelni a fehérje bevitelét.

1 teli MP nagy adagolókanálnyi termék (nagy) súlya 26g.

Összetevők

Allergénekért keresse a kiemelt összetevőket. Tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Csokoládé - Menta íz: Fehérje keverék (92%) (Tejfehérje koncentrátum, Tejsavó fehérje izolátum (Tej)) Emulgeálószer (Szójalecitin), Kakaópor, Aroma, Édesítőszer (Szukralóz)

Csokoládé íz: Fehérje keverék (92%) (Tejfehérje koncentrátum, Tejsavó fehérje izolátum (Tej)) Emulgeálószer (Szójalecitin), Kakaópor, Aroma, Édesítőszer (Szukralóz)

Eper krém íz: Fehérje keverék (96%) (Tejfehérje koncentrátum, Tejsavó fehérje izolátum (Tej)) , Emulgeálószer (Szójalecitin), Aroma, Színezék (Cékla vörös), Édesítőszer (Szukralóz)

Ízesítetlen: Fehérje keverék (100%) (Tejfehérje koncentrátum, Tejsavó fehérje izolátum (Tej)), Emulgeálószer (Szójalecitin)

Vanília íz: Fehérje keverék (96%) (Tejfehérje koncentrátum, Tejsavó fehérje izolátum (Tej)), Emulgeálószer (Szójalecitin), Aroma, Édesítőszer (Szukralóz)

Tápanyagértékek

30g-ban
Energia: 110.4Kcal
Fehérje (száraz anyagban): 26.0g
Fehérje (ahogy van): 25.3g
Szénhidrát: 1.0g
Zsír: 0.6g

A tápértékek, az ízek függvényében, kismértékben eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Total Milk And Whey (minta)

Kép kiválasztása

Total Milk And Whey (minta)