• Gluten Free

    Gluten Free

Ultra Colostrum (30% Ig) - Kolosztrum

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

10 490 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Mi az Ultra Kolosztrum?

Az Ultra Kolosztrum kiegészítőnk a szarvasmarhák által termelt kolosztrumból készült. Gazdag biológiailag aktív proteinben, immunglobulinban (Ig), vitaminban , aminosavakban és egyéb növekedéshez szükséges anyagokban (IGF-1, IGF-2), amelyek segíthetnek az izomszövet és az erős immunrendszer fenntartásában.

Az Ultra Kolosztrum előnyei

A felhasznált kolosztrum a tehén feleslege, csak akkor gyűjtik be, ha a borjú már jóllakott. A borjú jólléte és szükségletei prioritás a termelők részéről. A kolosztrum begyűjtése az állam és helyi tejipar által szigorúan ellenőrzött folyamat.

Az Ultra Kolosztrumhoz használt kolosztumot a szülés utáni 12 órán belül gyűjtik össze. Fagyasztva szárítják, hogy az összetevők ne sérüljenek és hogy a bioaktív tulajdonsága megmaradjon. Ez az alapos folyamat lehetővé teszi, hogy az Ultra Kolosztrum frissebb és tápanyagban gazdagabb legyen, szemben a porlasztva szárított és a szülést követő 48 órában gyűjtött kolosztrum kiegészítőkkel. Az Ultra Kolosztrum 30% Ig tartalommal rendelkezik

Kinek megfelelő az Ultra Kolosztrum

Az Ultra Kolosztrum ideális aktív egyéneknek, különösen intenzív edzést folytatóknak. Használja 1-3 alkalommal naponta, mind edzés és pihenő napokon, leghatékonyabb reggeli előtt és közvetlen edzés után fogyasztani.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • Standardizált 30% IgG
  • Eredeti termék fű táplált szarvasmarhától
  • 12 órás fagyasztva szárítás a legjobb minőség érdekében

Ajánlott használat

Rakjon 300ml vizet, tejet vagy nem savas gyümölcslevet egy shakerünkbe (minél kevesebb a folyadék, annál sűrűbb lesz a shake). Ezután adjon hozzá 10g terméket, rázza össze és fogyaszthatja. Naponta 1-3x használja. Legjobb reggeli előtt, edzés után és lefekvés előtt.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

Összetevők

Allergénekért keresse a kiemelt összetevőket. Szója, tojás, glutén és származékaikat feldolgozó üzemben készül..

Ízesítetlen: 12 órás fagyasztva szárított szarvasmarha Kolosztrum (Tej) (100%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 7 ½ Scoops (10g)

Adagok száma - 50 (250g)

Tápanyagértékek

  100g-ban Adagonként *RI
Energia 1061 kJ/250 kcal 106 kJ/25 kcal 2%
Zsír 2.4 g 0.2 g 0%
  ebből telített 1.5 g 0.2 g 1%
Szénhidrát 14 g 1.4 g 1%
  ebből cukor 13 g 1.3 g 1%
Fehérje 43 g 4.3 g 14%
<0.01 g <0.01 g 0%

 

* Referencia bevitel egy átlag felnőttnek (8400 kJ/2000 kcal)

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az értékek maximum 10%-al eltérhetnek

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Ultra Colostrum (30% Ig) - Kolosztrum

Kép kiválasztása

Ultra Colostrum (30% Ig) - Kolosztrum