• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Whey Protein Plus

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

7 990 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

A Whey Protein Plus egy speciális, 80%-os tejsavó fehérje koncentrátum, amely egyedülálló vitamin, ásványi anyag és emésztőenzim keverékkel rendelkezik. Több mint 20 g fehérjét és legalább 40% RDA mennyiségű, 14 alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmaz adagonként, így a Whey Protein Plus egy tökéletes módja annak, hogy növelje ezeknek az esszenciális tápanyagoknak a bevitelét is, ami gyakran el van hanyagolva állóképességi sportolóknál.

A tejsavó fehérje koncentrátum kiváló aminosav profillal rendelkezik, ami gazdag BCAA-ban. Kimutatták, hogy növeli a fehérje szintézist, a regeneráció sebességét és segíti az állóképesség javítását is. Ahhoz, hogy maximalizáljuk az izmok állóképességi edzésre való hozzászokását (adaptációját), fontos az elegendő, jó minőségű fehérje fogyasztása, amire a Whey Protein Plus tökéletesen alkalmas.

A hozzáadott egyedülálló vitamin-és ásványi anyag keverék biztosít számára 14 nélkülözhetetlen tápanyagot, hogy segítsen elérni az ajánlott napi bevitelt. A vitaminok és ásványi anyagok fontos szerepet játszanak a normális egészségi állapot fenntartásában és az immunválasz szempontjából is fontosak. Míg konkrét vitaminok, mint a C-és E-vitamin erős antioxidáns védelmet biztosítanak az izmok számára, az állóképességi edzés melléktermékeitől, mint például a tejsav.

Az Impact Whey Protein Plus tartalmaz még egy népszerű emésztőenzim keveréket, a DigeZyme®-t. Ez segíthet a test számára kinyerni a tápanyagokat a bevitt ételből, ami azt jelenti, hogy még több hasznos fehérjéhez juthat hozzá, a prémium minőségű tejsavó fehérje koncentrátumból.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 20g fehérje adagonként
  • Hozzáadott vitamin és ásványi anyag keverék
  • Kitűnő aminosav profil, gazdag BCAA tartalom
  • tartalmaz DigiZyme® emésztőenzimeket

Ajánlott használat

Rakjon 150-250ml vizet vagy tejet egy shakerünkbe (minél kevesebb a folyadék, annál sűrűbb lesz a shake). Ezután adjon hozzá 25g terméket, rázza össze és fogyaszthatja. Használja 2-3x naponta.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

 

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

Összetevők

Allergénekért keresse a kiemelt összetevőket. Tojás, glutén és származékaikat feldolgozó üzemben készül.

Csokoládé ízesítés: Tejsavófehérje koncentrátum (Tej) (88%), Vitamin és ásványi anyag keverék (1%) (Magnézium Oxid, Vitamin C, Vas-fumarát, Vitamin E, Nikotinamid BP, Vitamin A acetát, Cink Oxid, Piridoxin Hidro-klorid, Vitamin D3, Tiamin Hidro-klorid, Riboflavin, Vitamin B12, Folsav, Kálium jodid), DigeZyme® (Amiláz, Proteáz, Celluláz, Béta-D-galaktozidáz, Lipáz), Kakaópor, Aroma, Édesítő (Szukralóz), Emulgeálószer (Szójalecitin)

Eper krém ízesítés: Tejsavófehérje koncentrátum (Tej) (88%), Vitamin és ásványi anyag keverék (1%) (Magnézium Oxid, Vitamin C, Vas-fumarát, Vitamin E, Nikotinamid BP, Vitamin A acetát, Cink Oxid, Piridoxin Hidro-klorid, Vitamin D3, Tiamin Hidro-klorid, Riboflavin, Vitamin B12, Folsav, Kálium jodid), DigeZyme® (Amiláz, Proteáz, Celluláz, Béta-D-galaktozidáz, Lipáz), Aroma, Színezék (Cékla vörös), Édesítő (Szukralóz), Emulgeálószer (Szójalecitin)

Ízesítetlen: Tejsavófehérje koncentrátum (Tej) (88%), Vitamin és ásványi anyag keverék (1%) (Magnézium Oxid, Vitamin C, Vas-fumarát, Vitamin E, Nikotinamid BP, Vitamin A acetát, Cink Oxid, Piridoxin Hidro-klorid, Vitamin D3, Tiamin Hidro-klorid, Riboflavin, Vitamin B12, Folsav, Kálium jodid), DigeZyme® (Amiláz, Proteáz, Celluláz, Béta-D-galaktozidáz, Lipáz), Emulgeálószer (Szójalecitin)

Vanília ízesítés: Tejsavófehérje koncentrátum (Tej) (88%), Vitamin és ásványi anyag keverék (1%) (Magnézium Oxid, Vitamin C, Vas-fumarát, Vitamin E, Nikotinamid BP, Vitamin A acetát, Cink Oxid, Piridoxin Hidro-klorid, Vitamin D3, Tiamin Hidro-klorid, Riboflavin, Vitamin B12, Folsav, Kálium jodid), DigeZyme® (Amiláz, Proteáz, Celluláz, Béta-D-galaktozidáz, Lipáz), Aroma, Édesítő (Szukralóz), Emulgeálószer (Szójalecitin)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1 Adagolókanál (25g)

Adagok száma - 40 (1kg)

Tápanyagértékek

  100g-ban Adagonként *RI
Energia 1657 kJ/396 kcal 414 kJ/99 kcal 5%
Zsír 5 g 1.3 g 2%
  ebből telített 2.9 g 0.7 g 4%
Szénhidrát 6.6 g 1.7 g 1%
  ebből cukor 4.8 g 1.2 g 1%
Fehérje 78 g 19 g 38%
0.37 g 0.09 g 2%
Vitamin A   403 µg RE 50%
Vitamin D   2.5 µg 50%
Vitamin E   6 mg a-TE 50%
Vitamin C   40 mg 50%
Thiamine   0.6 mg 55%
Riboflavin   0.7 mg 50%
Niacin   8 mg NE 50%
Vitamin B6   0.71 µg 51%
Folic Acid   101 µg 51%
Vitamin B12   1.25 µg 50%
Magnesium   189 mg 50%
Iron   7 mg 50%
Zinc   5 mg 50%
Iodine   75 µg 50%

 

* Referencia bevitel egy átlag felnőttnek (8400 kJ/2000 kcal)

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az értékek maximum 10%-al eltérhetnek

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Whey Protein Plus

Kép kiválasztása

Whey Protein Plus