VILLÁMAKCIÓ! 333FT-OS KISZÁLLÍTÁS 15.000FT RENDELÉS FELETT | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

Női fitness ruha – fitness edző ruha szett nőknek

972 eredmény

Fedezd fel női fintess ruha választékunkat és frissítsd fel a ruhatárad új darabokkal! Kínálatunkban kényelmes és divatos sportmelltartók, pólók, sportfelsők, sportleggingsek, rövidnadrágok, melegítő szettek, bikinik sokszínű és széles választéka vár. Nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet az edzés során! Az outletben kedvezményes árú öltözékekre és kiegészítőkre is vadászhatsz.

Professzionális felszerelést keresel testépítő edzésekhez? A női fitness ruha kínálaton belül egyedülálló minőségű öltözékek várnak, amelyeket kifejezetten edzőtermi edzésekhez terveztünk. Sportruházataink megadják számodra azt a komfortérzetet, amit keresel.

A jóga szerelmese vagy? A kategóriában divatos jógaszettek és kiegészítők várnak, amelyek nemcsak maximális kényelmet nyújtanak, hanem a lelked is simogatják. Válogass akár kedvezményes áron a komfortos jógaleggingsek és jógafelsők között, amelyek kétségtelenül jó választást jelentenek, ha időtálló és esztétikus darabokat keresel.

Rendezés alapja:

Products

Fitness ruha, amiben ragyogóan érzed magad

Milyen az ideális női fitness ruha? Szerintünk olyan, amiben ragyogóan érzed magad! Kínálatunkban esztétikus és időtálló sportszettek közül válogathatsz, amelyek maximális komfortérzetet adnak, igazodnak a tested vonalaihoz, és még jól is néznek ki. Találd meg a számodra tökéletes együtteseket, amelyek még évek múltán sem mennek ki a divatból! Legyen szó testépítő edzésről, jógáról, fitnessről vagy crosstraining-edzésről, a Myprotein női fitness ruha kollekciók között megtalálod azt, amit keresel!

A Myprotein női fitness ruhák magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek szellősek, kényelmesek, rugalmasak és igazodnak a test vonalaihoz. A visszajelzések alapján finomítunk a szabásvonalakon, kipróbálunk új anyagokat, és bővítjük a kínálatot újdonságokkal. A Shape Seamless Ultra Leggingsek például egy második “bőr” érzését nyújtják, emellett pedig hatékonyan szívják magukba a nem kívánt nedvességet is, így maximális szárazságot és komfortot biztosítanak edzéseid során.

Milyen fitness ruha szett illik hozzám?

A számodra ideális fitness ruha szett kiválasztása elsősorban függ attól, hogy milyen sportot űzöl. Legyen szó testépítésről, fitneszről, crosstraining-edzésről, futásról vagy jóságról, oldalunkon számtalan fazon, szín és méret közül válogathatsz.

Nálunk mindenki megtalálja a stílusához illeszkedő darabot, ugyanis figyelembe vesszük az egyedi igényeket, és ennek megfelelően alakítjuk ki az egyes női fitness ruha kollekcióinkat. A színes darabokat kedveled, netán az egyszerűség híve vagy? Az intenzív színektől a natúrokig nálunk mindent megtalálsz. A laza szabások szerelmese vagy? Válogass az oversized jogger szettek között, és frissítsd fel a sportruhatárad laza, komfortos darabokkal! Ha szereted kiemelni az alakod, várnak a testre simuló, varrásmentes sportruháink, amelyekben fantasztikusan fogod érezni magad!

Női fitness ruha futáshoz

Milyen az ideális női fitness ruha futáshoz? Gyorsan száradó, funkcionális, antibakteriális-hatású, kényelmes, szellős és rugalmas. A Myprotein sportruhák tökéletes választást jelentenek futáshoz, hiszen mindezen tulajdonságokkal rendelkeznek. Célunk, hogy olyan darabokat tervezzünk, amelyek fokozzák a komfortérzeted, és még divatosak is. Az MP Női Velocity és MP Női Velocity Ultra termékcsalád például kifejezetten futáshoz tervezett funkcionális öltözék, amely időtálló és az év minden szakaszában kiszolgál.

Női fitness ruha szett jógához

Jóga során változatos pózokat veszünk fel, amelyek megkövetelik, hogy öltözékünk rugalmas legyen. Milyen az ideális női fitness szett jógához? Kétségtelenül olyan, amely illeszkedik a test vonalához, kényelmes, extra rugalmas anyagú és nem szorít sehol. Kínálatunkban megtalálod a legkomfortosabb jógamelltartókat és leggingseket, amelyek olyanok, mintha rád szabták volna! Az MP Női Composure termékcsaládunkat kifejezetten erre a célra terveztük. Puha, varrásmentes anyaguknak köszönhetően korlátlan mozgást biztosítanak a ruhadarabok, hogy jógázás közben ne vonja el a figyelmedet az esetleges díszkomfort érzés.

Női edző szett funkcionális edzéshez

Milyen az ideális női edző szett funkcionális edzéshez? Szerintünk olyan, amely mozgás közben tartást biztosít, kellően rugalmas, hogy ne korlátozzon a mozgásban, igazodik a test vonalához, szellős, továbbá elvezeti a kellemetlen szagokat és az izzadságot. Az MP Női Shape Seamless, MP Power és MP Női Essentials termékcsaládok maximálisan kiszolgálnak egy megterhelő edzéshez során is.

Fitness ruházat erő sportokhoz

Erőfejlesztő edzésekhez is megtalálod nálunk a számodra legjobb darabokat! Az a jó fitness ruházat erő sportokhoz, amely nem gátol az adott gyakorlat végzése közben, és hozzájárul ahhoz, hogy komfortosan érezd magad. A ruhák puha anyagból készülnek, amelyek nem irritálják a bőrt, szellősek, és az izzadságelvezető technológiának köszönhetően mindenhol szárazon tartanak egy hosszabb edzés során is. Az MP Női Tempo, az MP Női Shape Seamless és az MP Power Mesh termékcsaládok tökéletes választást jelentenek számodra, ha erő sportokhoz keresel ruházatot.

Női fitness ruházat küzdősportokhoz

Küzdősportokhoz keresel ideális öltözéket? Az MP Női Engage, MP Női Shape Seamless Ultra, valamint az MP Adapt Seamless termékcsaládok tökéletes választást jelentenek számodra! Fedezd fel, milyen az, amikor edzés közben maximális komfortérzésed van, és semmi sem gátol abban, hogy elérd a kitűzött sportcéljaidat! Válogass a neked való színek, fazonok között, és találd meg kedvenc időtálló darabjaidat!

Edzőruha női igényekre szabva

Edzőruha női igényekre szabva? Nálunk megtalálod azt, amit keresel! Akármilyen sportot is űzöl, biztos lehetsz abban, hogy találsz ideális öltözéket és kiegészítőket, amelyek hosszú távon kiszolgálnak. A Myprotein sportruházat kollekciói az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:

• Komfort: Edzőruháink igazodnak a női test vonalához és maximális kényelmet nyújtanak, bármilyen mozgást is végzel.

• Funkcionalitás: A Myprotein sportruhák gyorsan száradó, funkcionális, izzadság- és szagelszívó anyagból készülnek, amelyek minden helyzetben megállják a helyüket.

• Dizájn: Az egyedülálló szabásvonalak és a sokszínű színválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a stílusához leginkább passzoló darabokat.

• Kimagasló minőség: A Myprotein női igényekre szabva, a nők egyediségét figyelembe véve kínál kimagasló minőségű sportruhákat.

Női edzőruha akár a mindennapokra

Kényelmes női edzőruha szett a hétköznapokra

Ha fontos számodra a mindennapok során, hogy ne csak kényelmesen öltözködj, hanem divatosan is, van megoldás! Szeretnél a napi kutyasétáltatás vagy bevásárlás alkalmával is csinosan kinézni? Egy kényelmes női edzőruha szett a hétköznapokra is tökéletes! A Myprotein sportleggingsei az otthon kényelmét nyújtják. Válaszd ki a hozzád passzoló színt és fazont, és viselj olyan darabokat, amelyek második bőrként illeszkednek rád!

Női fitness szett otthoni pihenéshez

Egy női fitness szett otthoni pihenéshez elengedhetetlen. Szerintünk senkinek nem hiányozhat a gardróbjából egy olyan szett, amelyben kényelmesen sportosnak érezheti magát, miközben otthon a mindennapi teendőket végzi. Fitness sportleggingseink és sportmelltartóink puha és rugalmas anyagúak, amelyek nem csak fokozzák a jó közérzetet, hanem divatossá is tesznek. Hiszen ki tudja, mikor érkeznek váratlan látogatók?

Női sport ruha szett a családi programokhoz

Szívesen kirándulsz és túrázol a természetben? A Myprotein női sportruha szett a családi programokhoz, baráti kirándulásokhoz egyaránt ideális! Akármilyen hosszú vagy nehéz útra is indulsz, abban biztos lehetsz, hogy öltözékeink nem hagynak majd cserben! Ne hagyd, hogy a kellemes programot elrontsa egy kényelmetlen nadrág vagy felső! Válogass a kínálatunkban található sportruházatok közül, és tapasztald meg, milyen önfeledtnek és divatosnak lenni egyszerre!