Nálunk az alacsony ár mindig garantált

Kész shakeink

Úton van? Szüksége lenne egy előre elkészített, fogyasztásra kész italra? Termékeink között számos kész fehérje shaket talál, így gyorsan és kényelmesen elfogyaszthatja kedvenc kiegészítőit.

Impact Whey Protein

Akár 80% fehérje tartalommal adagonként, a használatra kész Impact Whey Protein ideális a napközbeni plusz fehérjebevitel biztosítására. Csak adjon hozzá vizet, rázza össze és kész is. Nézze meg elérhető ízeinket!

Post Workout XS

Edzések után a megfelelő regeneráció nagyon fontos. Ha edzések szeretné gyorsan elősegíteni a regenerációt a megfelelő tápanyagok bevitelével, akkor a Post Workout XS egy ideális fehérje, szénhidrát és elektrolit keveréket biztosíthat, hogy a legtöbbet ki tudja hozni az edzéseiből.

Creapump

A Creapump rengeteg hasznos összetevőt tartalmaz, mint a kreatin, aminosavak és szénhidrátok. A Creapump segítheti a fizikai teljesítménynövelést egymást követő, rövid, magas intenzitású mozgásformáknál.

Protein Smoothie

Ha szereti a turmixokat, cserélje le a megszokott magas cukor tartalmú termékeket egy magas fehérje, de alacsony szénhidrát tartalmú smootie-ra. Termékeinket 3 kiváló ízben elérheti, így egy tökéletes ital, ha épp úton van vagy ha valami finomságra vágyik.

Tovább

Használja keresőnk tippjeit és próbálja újra

  • Ellenőrizze keresőszavait, esetleg elgépelt valamit.
  • Tegye szélesebbé keresését kevesebb keresőszó használatával.
  • Lehetséges, hogy a keresett terméket már nem forgalmazzuk.

Próbáljon rákeresni inkább az alábbiakra:

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters