Ugrás a fő tartalomra
Táplálkozás

Superfood Zabkása | Gluténmentes

MyproteinHU
Író és szakértő6 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Egy ideális kiegyensúlyozott reggelit keresel? Szeretnél valamit, amit könnyű elkészíteni, és illeszkedik a rohanó életmódodba? Olyat szeretnél, amivel egészen ebédig jól laksz?

A zabkása egy tökéletes reggeli összetevő, amely által megőrzöd egészséged, és közben legyőzöd a reggel rád törő éhséget is. A zab alacsony glikémiás indexszel (GI) rendelkezik, oldható rostokban gazdag, így a belőle nyert energia elnyújtott hatású, ezért hosszabb ideig tartó teltségérzetet biztosít. Az oldható rostok segítenek, hogy a vércukorszinted egyenletes maradjon, így az édesség utáni vágyad csökken a reggeli órákban. A zab egy sokoldalú alapanyag, melyet télen melegen, nyáron akár hűtött, éjszakai zabkásaként is fogyaszthatunk. Egy adagolókanálnyi fehérjepor adhat neki egy kis édes ízt, valamint segít karban tartani az izmokat.

Ne keresgélj tovább!

Az Active Women Superfood Zabkása tasakjai megérkeztek! Ez egy gluténmentes zabból, tejsavófehérjéből, chia és lenmagból, valamint népszerű superfoodokból, mint például zöldteából és virágporból álló ízletes keverék.

A tasakok egyenként tökéletes reggelit jelentenek, így dobj be egyet a táskádba minden reggel! Minden tasak 10,12 g fehérjét és számos superfoodot, mint például macát és virágport tartalmaz, így ez tökéletes módja, hogy izmaidat karban tartsd, valamint ezzel egy időben egy löketet adsz a napi vitamin és ásványi anyag bevitelednek. A zabkása a tökéletes reggeli ébresztő, ami így támogatja az aktív életmódot.

Fő előnyei:

  • 12g fehérje/tasak
  • gluténmentes
  • népszerű superfoodokat tartalmaz, mint például maca, lucuma, zöld tea és virágpor
  • természetes ízek
  • alacsony cukortartalom
  • rostforrás

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein