0
Kosár

Jelenleg nincsenek termékek a kosarában

Uncategorised

SZÜLINAP A MYPROTEINNÉL, HISZEN MÁR 15 ÉVE TÁMOGATJUK CÉLJAIDAT

Születésnapunk van, és büszkék vagyunk rá, hogy 15 éve támogathatjuk céljaidat… ez igazán ünneplésre ad okot!

Messzire jutottunk attól, ahonnan kezdtük, és tudjuk, hogy ez nem lett volna lehetséges azok nélkül, akik a Myprotein csapatot alkotják. Munkatársak, nagykövetek, sportolók, és természetesen minden egyes vásárlónk.

A szülinap alkalmából szerettük volna azok eredményeit kiemelni, akik részesei voltak utazásunknak.  Emberek, akiket büszkén támogatunk.

Különösen két személy inspirált bennünket hihetetlen eltökéltségükkel, elkötelezettségükkel, törekvésükkel: Joyce Mvula és Max Whitlock.

 

Myprotein szülinap

 

Joyce története

A Malawiból származó 24 éves Joyce Mvula mindent hátrahagyott, hogy az Egyesült Királyságban netball karrierjét építhesse, köztük vőlegényét és kisfiát. A Manchester Thunder szuperliga csapatában játszik, és büszkén képviseli hazáját, miközben arra törekszik, hogy a világ egyik legjobb netball játékosává váljon.

Kattints ide, ha el szeretnéd olvasni a teljes interjút Joyce-szal!

 

Max története

Max örökre nyomot hagyott a brit tornában. Az ötszörös olimpiai érmes történelmet írt, amikor Nagy-Britannia első aranyérmese lett szertornában. A 2016-os nyári olimpián férfi tornában mind talajon, mind lólengésben nyert. Tekintete jelenleg a 2020-as tokiói olimpián van, és olyan ambiciózus döntést hozott, miszerint edzése során kettő helyett négy szerre koncentrál.

Kattints ide, ha el szeretnéd olvasni a teljes interjút Maxszel!

 

És persze nem is volna igazi a szülinap, ha nem lenne szülinapi buli!  Csekkold az Instagram oldalunkat @myproteinhu május 23-án, csütörtökön!

 

Csatlakozz továbbá az ünneplés sorozathoz, és csapj le kihagyhatatlan ajánlatainkra itt!

Nincs bejegyzés címkeMyproteinHU

MyproteinHU

Író és szakértő


Ne maradjon le legújabb akcióinkról! Vásárlás