Nálunk az alacsony ár mindig garantált

MP MAX MyBar

Fehérjeszeleteink kényelmes, hordozható snack-ek amik magas fehérje tartalommal rendelkeznek, így támogatják a izomsejtek növekedését és fenntartását. Szeletek, sütik, csokik, muffinok magas fehérje tartalommal, így nem lesz probléma, ha csillapítana édesség utáni vágyán, mivel ízletesek, de értékes tápanyagokat is tartalmaznak.

A legnépszerűbb fehérje szeletek

A fehérje arról ismert, hogy az egyik fő tápanyag az izomtömeg megtartás és növelés érdekében. Annak érdekében, hogy az edzései kifizetődőek legyenek érdemes figyelni a megfelelő fehérje bevitelre táplálkozásunk során, hogy segítse a regenerációt a kemény edzések után. A fehérje bevitel biztosításának legjobb módja, ha 2-3 óránként ételt vagy fehérje snack-et fogyasztunk.

A fehérje szeletek az egyik legnépszerűbb snack-ek sportolók körében., mivel kényelmesek és tápanyagban gazdagok.

Egy szelet minden helyzetre

A Myprotein széles választéka minden igényt kielégítő. Akár súlyfeleslegéből szeretne veszíteni, akár izomtömeget szeretne növelni vagy csak egyszerűen egészségesen táplálkozni, nálunk megvan a megfelelő termék számára.

Ha kalória szegény étrendet követ a Elle Virtue Zero egy tökéletes választás, mivel csak 93 kalóriát tartalmaz szeletenként és értékes tápanyagokkal látja el a szervezetét. Ha csökkenteni szeretné cukor bevitelét, akkor a My Bar Zero az ön terméke. Ez a jóízű szelet 20g fehérjét és 0 hozzáadott cukrot tartalmaz. Az

Oats & Whey flapjack szelet kiváló akár reggelinek, akár uzsonnának, mivel tápláló fehérje és szénhidrát keveréket tartalmaz.

Azoknak, akik fokozottan kemény fizikai munkát, vagy edzéseket folytatnak kifejlesztettük a Hurricane XS szeletet, ami egy fejlett fehérje szelet, számos olyan ismert összetevővel, mint a kreatin monohidrát, glutamin és leucin.

Tovább

Használja keresőnk tippjeit és próbálja újra

  • Ellenőrizze keresőszavait, esetleg elgépelt valamit.
  • Tegye szélesebbé keresését kevesebb keresőszó használatával.
  • Lehetséges, hogy a keresett terméket már nem forgalmazzuk.

Próbáljon rákeresni inkább az alábbiakra:

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters