Fehérje italok

1 eredmény

Egy már fogyasztásra kész fehérje turmixot keres? Kínálatunkban számos fehérje italt talál, melyek kényelmes megoldások a napi fehérjebevitelének növelésére.

A Myprotein kész fehérje italai kiváló minőségű fehérje porokat tartalmaznak, mint a tejsavó fehérje, hogy egy kiváló ízű és frissítő terméket biztosítsunk, aminek tápértéke is ideális, így beillesztheti étrendjébe bármikor a nap folyamán.

Ízletes és tápláló fehérje italok

Termékeink megalkotásakor célunk az volt, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, melyek megfelelnek profi atlétáknak és rekreációs célú sportolóknak is, akiknek magasabbak a tápanyag igényeik mint kevésbé mozgékony társaiknak.

A Protein Smoothie RTD kiváló választás mindazok számára, akik keresnek egy italt, mely egyesíti a pompás ízeket és a gazdag tápértéket. Minden üveg 15g fehérjét tartalmaz, mely segíthet az izomnövekedésnek.

Ha minimalizálni szeretné a cukor bevitelét, akkor a Pro Milk Zero a megfelelő választás kínálatunkban finom ízeivel, kiváló tápanyag tartalmával és mindezt hozzáadott cukor nélkül!

Ha problémát okoz napközben az elegendő fehérjebevitel biztosítása céljai érdekében, akkor nagyon szeretni fogja a Pro Milk 50 RTD termékünket, mivel rendkívül finom ízével és tekintélyes 50g fehérje tartalmával mindenkit lenyűgöz.

Szerezze be protein italainkat és kezdje felépíteni tudatos táplálkozását, melyek segítenek elérni és fenntartani céljait.

Rendezés alapja:
Javít
Akció

Pancake csomag

Akár 60% kedvezményes kiárusítás | Az ár már tartalmazza a kedvezményt

Akár 60% kedvezményes MYPROTEIN kiárusítás.
Minden akcióban résztvevő terméken látható ez az üzenet. Nem szükséges kuponkód használata, az árak tartalmazzák már a kedvezményeket. Az akció a készlet erejéig érvényes.
VÁSÁRLÁS
Ajánlott fogyasztói ár: 8 390 Ft
7 140 Ft
Megtakarítás: 1 250 Ft

Hozzáadva a kosárhoz

Sajnáljuk, hiba történt. Kérjük próbálja újra.

Mennyiség:

Végösszeg: ( termékek a kosarában)

Back to top